Walstreet.lv
Seller of Smiles:"NASDAQ virs SMA200!"
07. oktobris, 2004 gads.

Dienas lielāko daļu pavadot flatā, tirgus uz vakarpusi tomēr saņēmās, un pēdējo divu stundu laikā uztaisīja nelielu ralliju, kā rezultātā buļļi spēra vēl vienu soli uzvaras virzienā, aiztaisoties virs SMA200.



SP500 šīsdienas rallija rezultātā ir piegājis nu jau pavisam tuvu izejai no Mīnotaura labirinta, jeb 1150 pēdējam svarīgajam resistance, kurš principā arī var tikt uzskatīts par šī trading range kanāla izejas punktu, pivota punktu jaunajam rallijam. Šāds turbulences punkts ir ļoti interesants no analītiķa viedokļa vēl tajā ziņā ka šodien krustojās trīs (!) svarīgas MA - SMA10, EMA(20) un SMA200, pie tam virzienā uz augšu. Protams, šāds krusts ir nedaudz kavējošs, bet nu šādu mezglu veidošanās nenoliedzami ir svarīga jebkurā gadījumā. Tāpēc šonedēļ ir ļoti svarīgi tirgum pārvarēt 1150 līmeni, lai liktu nopietnu pamatu nākamā buļļu tirgus sākumam.



Bullish engulfing, tā sauc šādu patternu japāņu sveču terminoloģijā, un tas nenoliedzami ir svarīgs arguments buļļu arsenālā. Lāči turpina māt ar SMA200 sarkano lupatu buļļu virzienā, tomēr ne dievi apdedzina podus, un neba jau nu pirmo reizi DJ30 ķersies pie SMA200 penetrācijas no lejas puses, un SMA200 nepavisam nav jaunava, kas baidīsies no šīs penetrācijas. Katrā ziņā DJ30 būs jāparvar daudz vairāk šķēršļu savā ceļā, nekā SP500.



NASDAQ padarīja ļoti svarīgu lietu no institucionālā kondicionētā stikla monstrā sēdošā investora veidokļa, kurš vēro SMA200. Un proti, NASDAQ ir virs SMA200. Un tas ir svarīgi, jo ja pavērosim mazākās SMA un EMA, sākot no 10, 20, 30 un 50, tad tās jau izkārtojušās pareizā kārtībā veidojot regulāru varavīksni.

Tad ko mēs daram rīt? Spēcīgais tirgus close norāda arī uz rītdienas iespējamo tendences turpinājumu. Ja uz iepriekšējās korekcijas neesat paspējuši uzpildīties, tad iespējams, ka šobrīd lēkt ejošā vilcienā varētu būt bīstami. Rīt, menedžējiet esošās pozas.

Veiksmi!

Seller of Smiles

P.S Konkrētas akcijas un ieteikumi -

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV