Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Pullbacks līdz supportiem"
08. oktobris, 2004 gads.

Vakar tirgus spēji korekcijai attīstoties atdeva atpakaļ visu pēdējo trīs dienu buļļu sapelnīto, tomēr apstājoties uz ļoti spēcīgiem supportiem kurus tūlīt arī apskatīsim.



SPX, atveroties zem vakardienas close, spēji metās, lejup un izveidoja melnu marubozu sveci, kas protams neko labu nevēsta buļļiem, un no šāda viedokļa varētu nozīmēt tālāku korekcijas attīstību, ja vien nebūtu sekojošu acīmeredzamu supporta elementu.

- 1130 līmenis ir tiešām spēcīgs supports. Tas, ka tirgus šodien to testēs ir ļoti iespējams, un vai nu tā būs sveces ēna, vai arī ķermenis, bet zemāk par 1130 tirgus varētum iet. Market meikeri varētu pēc premarketā iesniegto sell orderu skaita atvērt tirgu zem šī 1130 supporta, kur noteikti izvietoti milzums stopu, savākt tos un pēc tam lēnā garā dienas gaitā šo gapu aizpildīt.



COMPQ, tik agresīva supporta nav, bet palūkojiet pēc Farleja metodes vienu taimfreimu zemāk. Arī šeit pēdējo četru dienu low nav caursists. Līdzīgi kā ar SP500 līmeni uz 1130.



Un visbeidzot liešanas līderis DJ30, lejot atdūrās pret tiešām spēcīgu argumentu, jeb SMA50. Katrā ziņā šeit pēc analoģijas ar SP500, pilnīgi iespējams ka redzēsim dienas sākumā tirgus lejupslīdi DJ30 gadījumā līdz 10080 līmenim, 50 % retracements, un pēc tam varbūt sekojošu atgriešanos atpakaļ.

Tad ko mēs daram rīt? Izvairieties likt orderus rītdien īpaši longos, ja vēlaties to darīt tad nu vismaz ne pirmajā tirgus stundā, kur noteikti būs daži neveselīgi izgājieni uz kādu no pusēm, kas jums var beigties ar galvassāpēm par izsistiem stopiem.

Veiksmi!

Konkrēti ieteikumi pa e-mail:

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV