Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Krītam līdz 10,000"
14. oktobris, 2004 gads.

Šodien turpinot tradicionālo kritumu ar imperatīvo sarkanumu, indeksi skaisti aizpildījuši rīta gap-up devās ceļojumā uz dienvidiem. Rezultātā esam ieguvuši situāciju, kuru prognozēt uz doto brīdi es atsakos, dodot padomu paņemt rīt brīvdienu. Apskatīsim indeksus.



SP500 kuro reizi pēc kārtas sašķēlis SMA200, nokrita līdz samērā loģiskajam 1110 līmenim ar fibo retracementu 38 %, un vakarā it kā nomierinājās. Nu zemāk vairs ir tikai SMA50. Visas īstermiņa SMA un EMA palikušas virs cenas, kas atkal norāda uz tirgus pilnīgo bezvirziena tendenci.



Uz DJ30, redzam jau tradicionālo 10,000 supportu. Tik bieži šis līmenis kā pēdējo divu mēnešu laikā laikam testēts nebija nekad. Un lūdzu arī šeit vājākais no lielajiem indeksiem ir atspiedies pret 10K. Un tagad jautājums. Vai uz 10K, neveidojas W-bottoms? Katrā ziņā prognozēt tālāko notikumu attīstību ir ļoti sarežģīti.



NDX izskatās viscerīgākais, jo vismaz no šī viedokļa ir iegājis šādā uptrenda kanāla, nu vismaz ņemot par timefreimu pēdējos divus mēnešus. Šeit par vājumu runāt ir pāragri, vismaz kamēr nebūs caursists 1900 noteikti ne.

Tad ko mēs daram rīt? Iesaku neko. Tieši tā. Neko.

Veiksmi!

Seller of Smiles

P.S Konkrēti ieteikumi pa e-mail:

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV