Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Interesanta situācija no analītiķa viedokļa"
18. oktobris, 2004 gads.

Šodien, dienai iesākoties ar maziem plusiem indeksi visu dienu mocoties flatā, tomēr spēja vakarpusē izraut lielākus plusus, radot ļoti interesantu situāciju no analītiķa viedokļa. Savukārt no treidera viedokļa tas tikai visu ļoti sarezģī, jo kārtējo reizi redzam ne tikai neskaitāmus MA mezglus uz galvenajiem indeksiem, bet arī zināmas diverģences starp tiem, ko arī tūlīt apskatīsim.


Industriālais Dow Jones nu ir izveidojis kaut ko pavisam jautru, ko es nosaucu par Channnel in Channel, vismaz šādu fenomenu nekur literatūrā nebiju manījis, jā ir dažādos taimfreimos channel in channel, bet vienā taimfreimā, un pie tam uz DJ30, ir jautri. Pie tam lai vēl vairak sajauktu kārtis, tirgus dienas sākumā vēl patīrija vajākās rokas - to redzam kā garo sveces ēnu, un rezultātā mums ir skaists īstermiņa V-bottoms, vai hammer kā nu jums vairāk labpatīk. Sveces kāja, kā jūs redzat grafikā ir notestējusi iekšējā lejupejošā kanāla apakšējo malu, kas no šī viedokļa, pastiprināta ar v-bottomu, varētu nozīmēt tirgus augšupeju kaut vai līdz 10200. Kaut gan, DJ30, jau kuro reizi nāksies testēt 10K, starp citu, kura caursišana ar katru reizi samazina tā nozīmi.



Par īstermiņa supportu liecina arī SP500. Šeit kā redzam 1100 līmenis jau otro reizi ir spējis noturēt lāču raidītos šrapneļus, un sveces ēna uz leju norāda, ka šie lāču šrapneļi rikošetā ar apsvilinājuši dažam labam paša kažociņu. Katrā ziņā no īstermiņa supportu viedokļa cena izskatās pavisam labi, pie tam šodien tika caursista MA50 no apakšas, kas arī ir zināms pierādījums buļļu spēkam.

Tad ko mēs daram rīt? Lai cik tas arī nebūtu bēdīgi, un tapēc arī rakstīju nosaukumā par interesantu situāciju analītiķim, bet ne treiderim, tad rīt varētu atturēties no jaunām pozīcijām, vai arī iet longā pie overall marketa stipruma pazīmēm. Katrā ziņā būtu ieteicams izvairīties n o pirmās stundas.

Veiksmi!

Seller of Smiles

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV