Walstreet.lv
Seller of Smiles: "DJ "-", SP500 "0", COMPQ "+", Quo Vadis?
20. oktobris, 2004 gads.

Šodien, jau kārtējo reizi pasvītrojot savu neprognozējamību uz doto brīdi tirgus uz visiem indeksiem dienas sākumā uzrādot nelielus plusus, savāca agrīnos buļļus, un nekavējoties nokrita zemāk, bet tā, lai atstātu pietiekamas šaubas tālākām prognozēm. Apskatīsim indeksus.


sāksim ar šodienas virsrakstā minēto kārtību. DJ30. Ja tirgus būtu tikai un vienīgi šīs 30 akcijas kuras ietilpst DJ30 indeksā, tad nu šeit varētu aicināt tikai un vienīgi šortā. Un kā citādi, ja tirgus šeit nokritis zem visām iespējamām MA, un nesekmīgi testējis veco labo 10K? (jau kuro reizi!). Buļļiem par labu gan runā fakts, ka 9900 - 9850 līmenis caursists šodien vēl netika.



SPX kā redzam augstāk vispār ir margrietiņas statusā. Kas ir magrietiņas statuss? Mīl/nemīl, t.i 50/50 un komentāri te lieki, jo pivota points uz 1100 paliek zem šodienas close, virs close ir SMA200, tirgus n-to reizi taranēja SM50 no augšas uz leju, tāpēc jebkādi komentāri par lāču vai buļļu uzvaru te vienkārši izsauc smaidu.



Un te, lai pilnība sajauktu jau tā specifisko situāciju, redzam COMPQ, kurš ir samērā spēcīgs, no daily viedokļa! 1900 ir neskarts, uptrenda kanāla lejas mala arī, vienīgais SMA200 joprojām ir virs cenas.

Ko daram rīt? Domājams, ka neko. Jo virzienu pagaidām prognozēt nevar. Tas ir fakts.

Veiksmi!

Seller of Smiles.

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:
Jau saņemtas 3 atsauksmes

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV