Walstreet.lv
Seller of Smiles: "DJ30 sasniedz kanāla apakšējo malu"
26. oktobris, 2004 gads.

Aizsteidzoties notikumiem priekšā uzreiz jāpasaka ka tirgus uz close kārtējo reizi uzrādija, kaut ko līdzīgu nullei. Tomēr dienas laikā slīdējām arī krietni zemāk, kas rezultējoši deva zināmā mērā doji uz visiem trim lielākajiem indeksiem. Apskatīsim indeksus.


SPX uz doto brīdi ir izveidojis interesantu situāciju, un lūk kāpēc. Es neminēšu ne SMA, neko, jo tām ir palicis viens vienīgs bardaks, un mezgli, kā pirmklasnieka nevīžīgās kurpju šņores. Daudz svarīgāk tagad apskatīt tuvākos support/resistance līmeņus, kas redzami augstāk minētājā zīmējumā. Nu, buļļu arsenālā palicis vien Fibo 38.2 % retracements, kurš pats par sevi īsti nav pastiprināts ne ar ko. Liekas, ka varam sagaidīt arī turpmāku tirgus kritumu.



Arī COMP, kaut arī ar baltu sveci, šodien izrādīja sekojošas vājuma pazīmes:

- Izkritis ārā no īstermiņa augšupejošā kanāla;
- Sveces body ir ārpus iepriekšējās melnās sveces low (!);

Nu šeit gan buļļiem par labu runā 1900 līmeņa tuvums un zemāk vēl ir uz augšu vērsta SMA50. Tas vel nozīmē zināmu buļļu pretestību, kuru galīgi neredzam lūk šeit:




Nu šeit ir klasisks kanāla lejas malas atbalsts, kas vismaz no šī viedokļa varētu norādīt uz kādu īstermiņa suckers rally, ja vien šis kānāls jau nebūtu tik izteikts. Liekas ka šo nu jau ir pamanījuši visi. Tāpēc neizslēdzu iespēju tirgus izkrišanai arī no šī kanāla uz leju. Ja vien vēlēšanas neienesīs korekciju, tad domāju ka šis indekss kāpumu neatsāks. Kaut gan ar vienu aci apskatiet RSI(14). Wilders apgalvo, par tirgus pārpārdotību. Varbūt arī.

Joprojām esam krēslas zonā. Prognozes - 60 % tomēr ka iesim zemāk, no weekly viedokļa.

Veiksmi!

Seller of Smiles

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV