Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Rallijs bez īpaša volumes atbalsta"
27. oktobris, 2004 gads.

Šodien piedzīvojot plašu ralliju praktiski visos sektoros tirgus tika apturēts tikai ar pēdējo zvanu. Spēcīga korekcija, vai tomēr signāls tirgus vājuma beigām? Aplūkosim indeksus.



Nav saprotams ar ko nodarbojas NASDAQ Composite. Zināmā mērā sirgstot ar kvotismu šodien vēroju dienas pirmajā pusē diverģenci starp šo indikātoru un pārējiem indeksiem, kaut kādā mērā arī SP400 Mid Caps bija vājš dienas sākumā. Tomēr COMP, uz doto brīdi ir tāds haoss, ka šo indeksu atstāsim uz dot brīdi, ka neartikulētu repliku rīta sanāksmē, bez ievērības.



Šeit vismaz kā radarā var redzēt zināmas abcisas un ordinātu asis, ko nevar tiekt par indeksu augstāk. Ko redzam šeit? Spēcīgais rallijs nav spējis pārvarēt 1111 robežu, kas ir gan 61.8 % fibi ritreiss, gan arī EMA20 pēdējā vērtība. Kaut arī izveidojot Saboņa (garu) marubuzo bāru, tirgus tomēr šos spēcīgos resistansus pārvarēt nespēja. Tomēr marubozu svece vēsta par zināmu spēku buļļu rindās, neskatoties uz totālo MA mezglu, kas protams norāda uz turbulences punktu. Uz doto brīi man nav vēl datu par Wallstreet.lv BMF indikatoru šodien, taču pēdējās dienas delta norāda uz lielu lejupslīdi, tāpēc vēl jo vairāk, šis šodienas rallijs ar volumi nav pastirpināts. No mana viedokļa vismaz šodien šis vēl ir suckers rally.



Uz INDU strādā klasiskas gudrības, un tirgus kā redzams šeit ir atspēries pret lejupejošā trenda supporta līnijas apakšējo daļu. Tomēr tūlīt pat demonstrējot labu resistance arī no augšas, t.i. EMA10.

Tad ko mēs daram rīt? Izsists no dažā laba stopa, es rīt iesaku tomēr longus nevērt, jo nepavisam vēl nav skaidrs kas ir šim vakardienas m arubozu vēderā, jo volume nav liela. Vēl, ja resursā apskatiet BMF, ja lielā naida apstiprina vakardienas virzību, tad ja verat longus, tad zaļākajos sektoros. Jaunus šortus vaļā vērt rīt nevajadzētu.

Veiksmi!

Seller Of Smiles

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV