Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Vēlēšanu nedēļu iesākot"
01. novembris, 2004 gads.

Pirmsvēlēšanu nedēļa noslēdzās ar pozitīvu noti, tas nu ir labi redzams indeksos, ko arī aplūkosim. SP-500, pēdējo laikā uztaisot praktiski parabolisku ralliju tomēr nespēja dot pēdējo pilienu buļļu noskaņojumam noslēdzoties zem spēcīgā 1130 līmeņa.


Spēcīgais 1130 līmenis norāda vismaz uz īstermi.na korekcijas iespējamību, ja vien nebūtu vēlēšanas. Tās, un itsevišķi to rezultāti var sajaukt kārtis tā, ka visas prognozes par tirhus tālāko virzību var izrādīties labi pazīstamam dzīvniekam zem astes. Kāpēc tomēr vēlos norādīt uz īstermiņa korekcijas iespējamību? četras dienas pēc kārtas tirgus uzrādija strauju kāpumu, un atrodas virs visām MA, un pēdējās divas nespēja noslēgties virs 1130. Tas par spēku vismaz īstermiņā nerunā. Tomēr vēljovairāk tas nenozīmē, par kādu downtrendu vai tā sākumu, jo:


 NASDAQ Composite atrodas izteiktā augšupejošā kanālā, un no šī viedokļa var tikt uzskatīts, ka uptrends var turpināties, jo arī šis indekss atrodas virs ilgtermiņa svarīgajām SMA50 un SMA200, un atšķirībā no SP500, ir tiiko izgājis no konsolidācijas, kas var pat nostrādāt par zināmu katapultu, pie noteikuma ka pēc vēlēšanām tirgus tomēr izvēlas up virzienu. Ir vērts vērot tech stokus.



Ar DJ30 iet vissmagāk, un tas ir acīmredzami.

1. DJ30 atrodas zem SMA50, kuras virziens ir uz leju;
2. DJ30 atrodas zem SMA200 kuras virziens ir uz leju;
3. DJ30 ir atspiedies pret 50 % retracementu.

Bet neskatoties uz to visu šis mūsu kolēga ir tomēr pievārējis savas bērnības nakts bailes, jeb 10,000 līmeni, kas ir savā ziņā pozitīva nots.
Skatoties tālāk, jeb zoom-ējot torgus zemāk, spēcīgs joprojām ir Homebuilders un vispār real estate, jeb nekustāmā īpašuma sektors, kur pirmdien vara meklēt labas akcijas longiem:



Savukārt lai arī piedzīvojis spēcīgu ralliju, tomēr joprojām vājš ir Insurance, jeb apdrošinātāju sektors, kur pie tirgus lejupslīdes nākamnedēļ  varat atrast dažu labu šortu. Tomēr joprojām, tirgum atrodoties virs augstāk pieminētajiem SMA, ar šortiem vajadzētu ļoti uzmanīgi.



Veiksmi!

Seller of Smiles

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV