Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Nedēļas analīze pēc Buša rallija"
08. novembris, 2004 gads.

Vēlēšanas nu ir notikušas, visi vērojām Mr. Buša uzvaru, kas rezultātā izsauca praktiski bezkorekcijas ralliju ralliju visas nedēļas ietvaros. Rallijs izrādījās tik spēcīgs, ka spēja novest SP-500 indeksu virs spēcīgā 1160 līmeņa praktiski uz 2004. gada high. Aplūkosim šo tirgus līderi.

Pēdējo divu nedēļu spēcīgais rallijs, kā to varam redzēt šajā weekly grafikā, ir spējis pārvarēt gan 1150, gan arī 1160 atzīmēs, kas jau ir pavisam spēcīgs pieteikums arllija atsākšanai, un ieskatoties kalendārā, arī ziemassvētku rallijs , vairs nemaz nav tik tālu. (jā, vēl viens gads tuvojas beigām! Vai pamanījāt?). Pēdējās nedēļas notikumi uzrādīja arī paaugstinātu volume, kas norāda uz šo bāru nozīmīgumu. Kas var traucēt nākamnedēļ tirgum turpināt virzību augšup, pārkrāsojot šodienas breakout-u, par false breakoutu uz 1160? Tie ir pārējie divi indeksi - DJ30 un NASDAQ Composite, kas tomēr nav spējuši uzrādīt tik spēcīgus izrāvienus virs svarīgiem līmeņiem.
DJ30, līdz šim precīzā lejupejošā kanālā iestidzis...



... šoreiz ir spējis izcīnīt kanāla augšmalu lāču frontē, noslēdzoties tieši virs 10350, kas ir vēl viens svarīgs resistance, tomēr priekšā to ir vēl vairāki, un proti - visi trīs  downtrenda kanāla swing high. Tos nāksies pārvarēt, un DJ vājums, vel var ietekmēt arī SP500, tāpēc nākamnedēļ, nevajadzētu baidīties no korekcijas.  Fatks ir fakts, ka pat DJ30 ir pārvarējis  visas svarīgākās MA, kuras sākot no SMA10, un beidzot ar SMA50 jau "skatās" uz augšu, tomēr  atrodoties zem SMA200, kuras gals arī vēl joprojām ir vērsts uz leju. Paraboliskie ralliji šādi uz ilgtermiņa MA iespaifui protams neatstāj. Bet fakts ir fakts, un šīs MA tagad ir vismaz lielisks supports, gaidāmajai tirgus korekcijai. Es to nosauktu par paģirām pēc vēlēšanu dzīrēm. Ja ir dzīres tad ir paģiras, tur nu neko nevar darīt. Ja es at longā, paģiras būs arī jūsu equity.



Techies kaut arī pārvarot 2000 līmeni, nesasniedza 2050, kas ir ļoti labs resistance šim indeksam. Tas protams būs arguments nākamnedēļas lāču pulkam. šis rallijs ir paplucinājis dažu labu lāci, tomēr neaizmirstiet par profit taking slipiem, un šeit šādi te 2050 supporti, būs labi profit targeti  gan swingtreiderim, gan mājsaimniecei ar QQQ.



Zoom-ējoties zemāk, piedāvāju jums nopietni apsvērt longu pozīcijas Casinos & Gaming sektorā,. kura trīs mēnēšu iespaidīgo perfomanci redzat grafikā. šis sektors, ir strauji augošs, un tuvojoties ziemassvētkiem un atvaļinājumu laikam, ir interesants arī no  fundamentāla  viedokļa. Nogaidot globālā tirgus korekciju, ir iespējams atrast ļoti labus setupus šajā sektorā, kā piemēram:



Wynn Resorts  ir uzrādījusi jau 80.43 % procentu kāpumu šo trīs mēnešu laikā, un pārvarējusi vēl vienu spēcīgu barjeru uz $60. šī akcija ir aplūkošanas vērta, neskatoties uz samērā augsto P/E - ap 60, un kvartāla zaudējumiem, kas starp citu ir radušies no izdevumiem jaunās fililāles Wynn Macau atvēršanas. 

Veiksmi!

Seller of Smiles

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV