Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Breakout's atlicis vairs tikai NASDAQ"
12. novembris, 2004 gads.

Šodien pārtraucot tirgus trīs dienu praktiski sideways korekciju, mārkets devās ceļā uz ziemeļiem, tādējādi faktiski apstiprinot breakoutu uz SP500 virs yearly high, un DJ30 virs svarīgās kanāla augšmalas un viena no iepriekšējiem swing high. Nu breakouts atlicis vairs tikai uz NASDAQ. Aplūkosim indeksus.



Vēl nedaudz, un buļļi varēs svinēt pilnīgu uzvaru. Bet līdz šim vēl ir vēl jāuzkāpj, un kas svarīgi, šis līmenis arī jāpārvar. Katrā ziņā šodienas spēcīgaius close norāda uz to, ka rītdien, kaut arī piekdien mēs varētu gadīt šo testu. speciāli šoreiz paņēmu NDX100, jo COMP jau šos līmeņus ir pārvarējis.



DJ30, turpina buļļu iesākto, pavisam tuvu pienākot 10500 līmenim, aiz kura tā teikt ir tikai Maskava - pēdējais lāču bastions uz 11770.

Kas attiecas uz SP500, tad šeit buļļi jau faktiski izveidojuši breakoutu....



... ar paaugstinātu volumi, un atrodoties tiešām jau uptrendā, - ADX(14) uz daily grafika jau > 14, rosina mūs meklēt jaunus longus. Jauni longi, varētu tikt meklēti Real Estate sektorā, kur Brascan Corporation (NYSE: BNN), varētu itin labi atsākt uz brīdi pieklusināto trendu augšup.

 

Veiksmi!

Seller of Smiles

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV