Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Izrāviens turpinās, vai gaidīsim korekciju?"
14. novembris, 2004 gads.


Piekdien, pēc ceturtdienas rallija un breakouta uz DJ30 un SPX, tirgus turpināja pieaugumu, un arī NASDAQ spēja pārvarēt spēcīgo 2060 līmeni. Nu breakouts jau ir uz visiem trīs indeksiem, kas nozīmē nākamnedēļ ļoti spēcīgu pietiekumu tirgum sākt ilgtermiņa uptrendu, ja vien  šis breakouts neizrādīsies false breakouts, kas tad varētu atgriest tirgu konsolidācijas fāzē. Aplūkosim indeksus.

Spēcīgais paraboliskais rallijs aizvien izraujas augstāk, kas norāda uz tirgus ,spēka pazīmi, aplūkojiet arī 2-3 year graphus. no šī viedokļa tirgus ir izrāvies no konoslidācijas, un lielas ilgtermiņa resistance uz 1160 - 1170, nu ir pārvarēts, un tagad būs tieši otrādi - par labu supportu, kas tomēr dod mums iespēju ticēt, ka šis nebūs vienkārši bull traps, un tirgus neatgriezīsies konsolidācijā.



Nasdaq izrāvies ne tikai virs 2050, bet arī virs augšupejošā kanāla virsējās malas. Jā, arī techies ir iekļuvuši pēcvēlēšanu Buša rallija optimisma vilnī. No šī viedokļa, varbūt arī varētu gaidīt nelielu profit taking countertrendu, bet protams ne tālāk kā 2050.

Tomēr vērts atcerēties arī Duglasu - tirgus var vienmēr izdarīt visu un jebko, jebkurā laika momentā.

Kas attiecas uz DJ30, tad:



Tād te ir vērojams tāds pats parabolisks rallijs kā visur citur. Tāpēc, reģistrētie lietotāji, lūdzu varam pāriet pie sektora un vienas konkrētas analīzes apskata.

5Viss apskats pieejams tikai reģistrētiem lietotājiem!
Autorizācija
Logins:
Parole:
Citi apskati
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV