Walstreet.lv
Seller of Smiles: Šāviens uz buļļa pusi
22. novembris, 2004 gads.

Nu principā šāva stipri piekdien. Indeksi, īpaši NASDAQ un DJ30, uzrādīja lielākus par procentu losus. Tas nozīmē vienu - pārpirktais tirgus prasīja korekciju. Bet vai ar šo pietiks? Vai šodien korekcija turpināsies vēl? Aplūkosim indeksus.



No mana viedokļa, šeit tomēr mēs, bulliski noskaņotie treideri varam gaidīt vēl vienu šrapneli pa mūsu ierakumiem. Jo šis gaps, ko redzat augstāk ir visiem trim lielākajiem indeksiem, un ja rīt tirgus uz zemāk redzamā supporta varbūt arī nenoslēgsies, tad kāda dragonfly doji ēna uz šo varētu būt. Tāpēc lai jums veicas ar jūsu stopiem kungi, kāds jau kritīs, bet to uztveriet kā normu. Rīt mums jābūt stipriem!

Jo ja palūkosimies, uz NASDAQ, tad



... šeit ir slavenais 2050, kurš ir labs, tiešām labs supports. Labi, ja jums stopi ir zem viņa. (starp citu, varbūt kāds ir šortā, un smejas tagad par šo tekstu, es tomēr izeju no sava viedokļa). Tirgus ļoti iespējams aizpildīs šo gapu arī uz techies.



Arī DJ30 ir savs gaps, kur iepildīt buļļu sarauto stopu asinis, tomēr ne vairāk kā attēlā redzamais supports, kurš tomēr ir spēcīgs no visiem viedokļiem - gan jūnija swing high, gan novembra sākuma konsolidācija.

Tad ko mēs daram rīt? Sadaļā pēc ielogošānās jūs neredzēsiet setupus, jo šodien nav iespējams pateikt, kā tirgus rīkosies nākamnedēļ. Tāpēc - NO SETUPS FOR TODAY. Managējiet esošās pozas, un ja esat longā, turieties.

Veiksmi!

Seller of Smiles

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV