Walstreet.lv
Seller of Smiles: Viduvējs brīvdienu nedēļas rallijs
29. novembris, 2004 gads.

Nedēļa pagāja ar pazeminātu volumi, nu tas arī principā ir skaidrs, jo bija tomēr Pateicības diena, pateicoties nodarboties ar treidingu ir grūti. Lai vai kā, vājais dolārs un naftas cenas nedaudz spēja virzīt akcijas augstāk, un ko mēs redzam, ka visa nedēļa spēja noiet atpakaļ aizpāgājušās nedēļas melnās sveces sadarītos ļaunumus. Kur esam tagad un darīt nākamnedēļ? Aplūkosim indeksus.

|

Komposītais NASDAQ sasniedzis piekdien high, uz light volumes atgriezās uz dienas opena, izveidojot maziņu NR bāru, dragonfly doji. Uz 2001 nu var teikt ir minor supports. Ko šeit redzam? Jā, līmenis virs šī bāra piekdien notestēts netika, bet tas arī principā nebija brīnums, jo šis ASV bija tomēr praktiski holiday. Nākamnedēļ, vajadzētu uzmanīties no pullbacka uz 2050. Ja redzēsim breakoutu virs 2120, tad jau visdrīzāk tirgus kāps arī augstāk, jo SP500 ir izveidojis analoģisku situāciju, Dave Laundry teiktu - somewhat similar perfomance.

šī konsolidācija samērā šaurā cenu apgabalā, vājā dolāra vadīta var izrauties gan vienā gan arī otrā virzienā, tāpēc brīdinu - kamēr tirgus nav izrāvies zem lielās sarkanās sveces, t.i aizpagājušās piekdienas, longu uztraukumam nav pamata un tā būš tikai sekundāra korekcija ar nolūku izšūpot vājās rokas. Un kājas. Pie tam DJ30:



pilnībā salīmējies ar savu SMA10, vel nav sasniedzis pat šī melnā marubozu augšu, tāpēc šeit korekcija līdz narrow range lejasmalai ir vēl vairāk iespējama. Atcerieties Eliotu - A, B un tikai tad C - 10400 līmenis pilnīgi iespējams var būt arī C viļņa apakša, un tikai caursitot šo līmeni buļļi var sākt svīst. Līdz tam šo uzskatam par korekciju!

Reģistrētie lietotāji logojas, lai lasītu tālāk (ja vēl nav ielogojušies).

5Viss apskats pieejams tikai reģistrētiem lietotājiem!
Autorizācija
Logins:
Parole:
Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV