Walstreet.lv
Seller of Smiles: Sideways tipa korekcija - bīstami
07. decembris, 2004 gads.

SP500 trešo dienu zīmē doji tipa sveces tādējādi radot sideways tipa korekciju, kas visādā ziņā izrāvusies virs lejā esošā sideways range. Tomēr ir dažas adatas, kas nepatīkami duras acīs. Aplūkosim grafikus.


Konsolidācijas augšējā līnija, kas šajā gadījumā formē supportu, trīs pēdējo doji testēta, tomēr nav pārvarēta, kas šajā gadījumā norāda uz zināmu tirgus spēku. Tomēr, šādos gadījumos var runāt arī par tirgus "uzkāršanos" šajā līmenī, un buļļiem par sliktu runā sekojoši aspekti.

- šādi uzvilkta stīga var novilkt tirgu arī lejup, pagājušo gadu atceros šādi uzkārto DJ30, kas pēc šāda konsolidācijas perioda lavīnvedīgi pāris dienās zaudēja 7 %.
- Tomēr tik pat labi šāda stīga var uzraut tirgu arī augšup. Tāpēc lai klarificētu situāciju, aplūkosim pārējos indeksus.



Nenoliedzami, NASDAQ Composite izskatās spēcīgāk. Tomēr, iespējama tirgus korekcija piepildot gapu, ko redzam grafikā augstāk, un tirgus no šī viedokļa ir samērā pārpirkts, RSI jau ir virs 70. Spēcīgais trends varētu tikt atvēsināts ar korekciju, SP500 uzkāršanās to tomēr pierāda.



Nepatīkamā DJ30 konsolidācija, beigusies ar acīmerdzamu korekciju līdz SMA10, par lagārdu no trīs lielajiem brāļiem. Tāpēc atgriešanos līdz EMA20, nevajadzētu uzskatīt par traģēdiju.
Ko mēs daram rīt?

Tomēr neskatoties uz nedaudz pārpirkto NASDAQu, pārējie indeksi ir nedaudz koriģējušies, iesaku atvērt dažu labu akurātu longu. Kā piemēram ielogojieties...

5Viss apskats pieejams tikai reģistrētiem lietotājiem!
Autorizācija
Logins:
Parole:
Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:
Jau saņemtas 2 atsauksmes

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV