Walstreet.lv
Seller of Smiles: Korekcijas beigas, vai gaidīsim ziemssvētku ralliju?"
11. decembris, 2004 gads.

Pagājusi nedēļa var tikt apzīmēta ar kritumu sekojošu konsolidācijas fāzi, par kuru brīdināju iepriekšējā nedēļas komentārā. Tagad spriežot pēc vairākiem aspektiem tirgus varētu būt beidzis konsolidācijas un korekcijas fāzi un var atsākt kāpumu ņemot vērā ziemassvētku brīvdienu tuvumu, tam tradicionālo ralliju. Aplūkosim indeksus.



Tirgus trešdien, ceturdien un piekdien spēja atgūt otrdienas bombardēšanas rezultātā salocīto buļļu kaskas, pie tam ļoti uzmanīgi aplūkojiet ceturdienas lielās volumes sveci. šeit buļļi ne tikai spēja atgūt vadību pēc cenas krituma zem EMA(20), bet arī atgūt lielu daļu no otrdienas melnā marubozu, kas dod iespēju domāt par pirmo pērkonu un nākamnedēļas rallija sākumu. Vājā piekdiena nenozīmē vājumu klasiskā nozīmē, jo kā redzams, tad pat SMA(10) netika notestēts uz leju, un tirgus pēc ceturtdienas vētras liekas vienkārši paņēma nelielu atelpu, un arī OPEC paziņojumi par naftas cenām, nedeva iespēju buļļiem izvērsties.

NASDAQ Composite vispār atrodas klasiskā uptrendā un kanālā, gan nedaudz aplīmējies ap SMA(10), tas atstāj ļoti spēcīgu iespaidu, vismaz 2100 līmenis nu ir kļuvis par ļoti spēcīgu supportu - tur ir gan EMA(20), iepriekšējais swing high, gan klasiskais suports un arī kanāla apakšējā mala. Kamēr esam virs šī līmeņa, par spēli uz leju var domāt tikai ļoti īsa laika spēlmaņi. Orientējamies uz longiem (Q) akcijām, jo liekas šeit korekcija ir beigusies. Ielogotie lietotāji zemāk redzēs, ka NASDAQ un techies sektoros, kā setupus piedāvāšu internet akcijas.

Vājākais no trim lielajiem indeksiem gan uz doto brīdi ir DJ30.

Tomēr arī šeit ievērojiet:

- Cena nav pat zem SMA(10);
- Gan SMA(10) gan arī EMA(20) slope ir vērstas uz augšu;

Jā, šeit ir vērojama konsolidācija, bet nevajadzētu aizmirst, ka DJ30, ir trīsdesmit akcijas. šis indekss neatspoguļo lielu tirgus daļu.

Ko mēs daram nākamnedēļ? (Lūdzu ielogojaties,  tālakai lasīšanai)

5Viss apskats pieejams tikai reģistrētiem lietotājiem!
Autorizācija
Logins:
Parole:
Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV