Walstreet.lv
Melni mākoņi virs Latvijas akciju tirgus - Latvijas akciju tirgus apskats 20 augusts 2011
Pār Latvijas akciju tirgu savelkas melni mākoņi - spiež ne tikai draudošais internacionālais fons - kritumi pasaules tirgos, bet arī situācija pašās akcijās - tehniski analizējot grafikus varam izdarīt secinājumus, ka sliktākais te visdrīzāk tikai vēl priekšā.
Indijs, 21.08.2011 16:00
Kā eksperts varu teikt akcijas krīt.
Tedis, 22.08.2011 15:06
SoS,
kāpēc fibo gridu liec uz sveču daktīm? Parasti tak liek uz pašas sveces.
Un safe heaven vietā laikam domāts safe haven (droša osta).
Seller of Smiles, 22.08.2011 16:46
Jā, hevan. "parasti" - tādu nav likumu. Ir maksimālā cena, ir bijis darījums, līdz ar to ir tāda cena. Ko tad tagad ignorēsim visas cenas kas nav close?
Seller of Smiles, 22.08.2011 16:47
Haven, hevan. London iz ze kepital of England, vārdu sakot :)
ilmars2000, 23.08.2011 02:16
OLFu noturēs Maligina cena, RKB jaunie kuģi, LSC - tiesas process Anglijā, VNFT - iespējamā pārdošana+iespējamā uzvara tiesā par īpašumtiesibām uz trubas naftu, Safu - dividendes un jaunie kontrakti, Gāzi cerības uz aukstu ziemu. Viss štokos - depozīt% ir tik smieklīgi mazi, ka nāks arvien jauni ieguldītāji un pirks pa lēto. P.S. Vai tad individuālos uzņēmumus arī visi uzreiz cenšas pārdot, ja smiržo grūtāku laiku iestāšanās?
P.S.S. Un protams - paldies, SOS, par apskatu (tik sen jau nebija bijis, ka es pat savu Login paroli biju aizmirsis:)) )
freemen, 02.09.2011 08:39
Paldies autarom, ka pec 5 gadiem atradi laiku jaunam rakstam. Respect! Jaa saakushi saprast, ka taas akcijas ir ar gaisu sapumpeeti meesli :) Laikam jaaprasa padoms Baffeta, bet domaaju vinsh arii tagad pamatiigos miinusos groza galvu un neko nesaprot kas notiek. Vienreiz bloomberg tv sirms kungs uzstaajas. Treidoshana n-to gadu pieredze. Kaa reiz vinsh stastija, ka vinsh vairs tirgu nesaprotot. Hedzefondi un tirgoshana caur internetu domaaju ir pamainijushi nedaudz tirga stilu. Zzeel ka tagad naakoshais raksts 2016 :DDD
Atpakaļ pie raksta
Komentāri
Vārds: E-pasts:
Jau saņemtas 6 atsauksmes

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV