Walstreet.lv
Seller of Smiles: Ielūzt ledū
09. janvāris, 2005 gads.

Jaunā gada pirmā nedēļa izrādījās pavisam smaga buļļiem, piepildot ne tikai mūsu uzmanīgās prognozes, bet nedēļās laikā iznīcot ne tikai visu santas rallliju, bet arī daļu no iepriekšējā uptrenda ielūztot ledum nogāzās līdz pat SMA(50). Piekdiena izrādījās vāja, kas nākamnedēļā ieejot liek nopietni apsvērt likvidēt lielāko daļu longu, un sākt domāt par pirmajiem šortiem. Aplūkosim indeksus.



S&P500 atspiedies pret SMA(50) pēdējās trīs dienas pēc kārtas nav spējis atgūties pēc kritiena caur visām īstermiņa SMA un EMA. Neliekot visu uz kārts, tomēr spriežot pēc Fibo grida ir iespējams vēl C-vilnis līdz 1170, kas swingtreideriem varētu dot dažu labu profitu. Tomēr kamēr neesam nostestējuši SMA(50), par nopietnu šortu vēl runāt nevajadzētu, SMA(50) ir nopietns pivota points institucionālajiem treideriem, hedžu fondiem un mehāniskajām sistēmām.



NASDAQ Composite izskatās vēl sliktāk par S&P 500, kā redzam augstāk selloffs caursitis pat svarīgo 2100, tirgus uzkāries pie 2100 no apakšas izvedojot melnu "pakārto" candlesticks patternu. Atcerieties pēdējo kino ko redzējāt. šādi pakārtie krīt zemē, agri vai vēlu bez palīdzīgas rokas. Te liekas, techi tiks sisti un sisti vēl stiprāk, jo te kā redzat vēl ir kur krist.



Dow Jones 30, līdzīgi abiem augšējiem nokritis līdz pēdējiem buļļu bastioniem. Tad ko mēs daram šonedēļ? Reģistrētie lietotāji logojas...


Pēdējās nedēļas stipri sit Biotehnoloģijas, tāpēc šeit var mēģināt nospēlēt jau uz sākušos momentumu, kā piemēram BIOMET INC, ko redzam grafikā zemāk. Protams, šeit meklēsim šortu setapus.

Veiksmi!

Seller of Smiles

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV