Walstreet.lv
Jaunākais forumāPalīdzībaLietošanas noteikumiReģistrācijaAizmirsu paroliLogin
Forumu saraksts/Latvijas vērtspapīru tirgus/RFB: TV, radio, presee...
Lapas:previous12345678910next
Day Trader
Day Trader
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 7722
Re: RFB: TV, radio, presee...
16.03.2006 12:20
Kanals TV 5  saka radiit RFB akciju cenas (lenta)  tikai pagaidam  oficialajam sarakstam...
maxxtro
maxxtro
Pievienots: 11.07.2005
Ziņojumi: 7051
Re: RFB: TV, radio, presee...
17.03.2006 08:37
Latvija interesē investorus 
Latvijas vērtspapīru tirgus pieder pie jaunattīstības tirgiem. Lieli investori ieguldījumus arvien aktīvāk izvieto šajos tirgos. Apstiprinājumu šim faktam deva arī Investīciju bankas pakalpojumu sniedzēja a/s Suprema tirgus analīzes daļas vadītājs Ivars Bergmanis. Šajos tirgos pieaug iespēja nopelnīt arī maziem investoriem.
Mario
Pievienots: 13.10.2004
Ziņojumi: 3487
Re: RFB: TV, radio, presee...
17.03.2006 09:47
maxxtro:
Varbūt Tu vari iekopēt šo rakstu forumā?
vints
Pievienots: 05.10.2005
Ziņojumi: 21
Re: RFB: TV, radio, presee...
17.03.2006 11:13
DB, shodien, (nez kas ar bildem notiks):

Latvija interesē investorus
Publicēts: 17.03.2006
Autors: s

Komentāri Izdrukāt

Izaugsme. Investīciju bankas pakalpojumu sniedzēja a/s Suprema tirgus analīzes daļas vadītājs Ivars Bergmanis ir pārliecināts - Baltijā ir lielas perspektīvas.

Latvijas vērtspapīru tirgus pieder pie jaunattīstības tirgiem. Lieli investori ieguldījumus arvien aktīvāk izvieto šajos tirgos. Apstiprinājumu šim faktam deva arī Investīciju bankas pakalpojumu sniedzēja a/s Suprema tirgus analīzes daļas vadītājs Ivars Bergmanis. Šajos tirgos pieaug iespēja nopelnīt arī maziem investoriem.

Kādas šobrīd ir tendences pasaules vērtspapīru tirgos? Kuri ieguldījumi ir populārāki?
Pēdējā laikā lielāko uzmanību ir piesaistījuši pasaules jaunattīstības tirgi. Naudas ieplūšana fondos, kuri veic šādas investīcijas, 2005. gadā pieckāršojās pēc dažiem aprēķiniem. Šī gada sākumā naudas ieplūšanas temps pat pieauga. Ir jau attaisnojami iemesli, kādēļ valstīm, kurām piešķir šādu statusu, ekonomiskie apstākļi ir pamatīgi uzlabojušies. To starpā varam, protams, minēt augšupejošās cenas izejvielām. Ir vērts pieminēt, ka pašreizējā ekonomiskajā ciklā vairākas jaunattīstības valstis ir (līdz šim) efektīvāk ieguldījušas papildu naudas līdzekļus no izejvielu cenu pieauguma - piemēram, nomaksājot parādus, ieguldot saprātīgākos infrastruktūras projektos vai uzstādot rezerves fondus. Nedrīksts arī piemirst faktu, ka pasaules procentu likmju tendences pēdējos gados gāja lejup. Tas, protams, padarīja kredītus lētākus un arī mudināja t.s. "likmju meklētājus" atrast pievilcīgākus aktīvus. Šķiet, ka jaunattīstības valstīm, kurām samazinājies, piemēram, politiskais risks, tirgus arī samazina pieprasīto likmju bāzi papildus cikliskajām tendencēm.

Vai šī tendence turpināsies?

Kaut arī ASV un Eiropas Centrālās bankas ir sākušas pacelt bāzes likmes, ir jāņem vērā iepriekš neminētus faktorus. Tie ir infrastruktūriski jautājumi - no izejvielu tirgus viedokļa, cik katra valsts pasaules tirgū piegādā, cik tā var palielināt jaudu. Vēl viens faktors ir katras valsts satiksmes infrastruktūras iespējas (vai ostas nav tik pārslogotas, ka saražotās preces "sēž" noliktavā, vai nepietiek kuģu zināmā nozarē). Kā redzams, šeit ir jāsavieno vietējie, reģionālie, kā arī starptautiskie faktori.

Kādas izredzes ir Baltijas tirgiem?

Veicot analīzi starp jaunajām Eiropas valstīm, kā arī dažām attālākām valstīm, varam secināt, ka Baltijas valstīm "bāze" kļūst arvien sakārtotāka - tas, protams, ietver tādus faktorus kā, piemēram, īpašuma tiesības, zinātniskās domāšanas brīvību, transportu/komunikācijas, kapitāla tirgus un investīciju riskus. Pēdējā faktorā iekļaujas valdību nodokļu politika (un daži citi faktori).

Latvijā arvien populārāki ir investīciju fondi. Kā lai izvēlas fondu?

Fondu vajadzētu izvēlēties ar speciālista palīdzību. Respektīvi, ar tādu, kurš ir spējīgs pietiekami kompetenti novērtēt faktorus: piemēram, sava klienta riska apetīti, investīciju termiņu vajadzības, vai ir lielāka vajadzība pēc regulāras likmes jeb vispārējas kapitālvērtības pieauguma. Investīciju sfērā viens no pamatlikumiem jebkuram darbiniekam ir "pazīt savu klientu". Iesaku izskatīt vairākus fondus un tikai tad nākt pie slēdziena, pie kura katrs jūtas pārliecināts.

Daudzi fondi šobrīd izvēlas ieguldīt Austrumeiropas tirgos. Cik riskanti tie ir?

Austrumeiropas tirgi daudzmaz iekļaujas jaunattīstības tirgu grožos, tātad riska profils ir mazliet augstāks nekā, teiksim, t.s. vecajai Eiropai. Papildu risks varētu būt, ja izvēlētais fonds iegulda uz tirgus kapitalizācijas pamata un zināmai valstij ir tirgus kapitalizācijas koncentrācija zināmā sektorā. Piemēram, Krievijas tirgū lielākais īpatsvars tirgū ir enerģētiskām kompānijām - tāpēc risks ir diezgan augsts. Vispārējs princips - no riska diversifikācijas viedokļa būtu labāk, kad līdzekļi ir izvietoti dažādās valstīs.

Kas šobrīd traucē attīstīties Latvijas akciju tirgum?

Pārsvarā, ja skatāmies no globālā fona, tad tirgus mazums, zemā likviditāte un vietējā kultūra attiecībā pret akcijām. Baltijas tirgus fonā mēs Latvijā nepārsniedzam piekto daļu no tirgus kapitalizācijas, un pats Baltijas tirgus pat nesasniedz 0.5 % no pasaules jaunattīstības tirgu apjoma! Jebkurā tirgū svarīga ir pieejamība lielajiem iestādes investoriem - neskatoties uz stratēģiskajiem akcionāriem, viņi parasti ir galvenā tirdzniecības aktivitātes lokomotīve. Ja nevar veikt palielāku darījumu bez lielas akciju cenas izmaiņas, tad bieži viņi negrasās ar tādām akcijām iesaistīties.

Kāpēc?
Jo pārdošanas brīdī pastāv paaugstināts risks, ka zaudēs pārāk lielu procentu no iepriekšējās cenas, jo nav citu, kas gribēs šīs akcijas pirkt.
Piebilstu, ka uzņēmuma tirgus kapitalizāciju uzskata par "mazu", ja tā ir zem 2 miljardiem eiro - Latvijas, kā arī Baltijas fonā vairākums uzņēmumu ir daudz, daudz mazāki! No kultūras viedokļa ir dažādi faktori: vietējiem investoriem birža nav bijusi tik svarīga, kamēr, piemēram, nekustamo īpašumu tirgus ir gājis pilnā sparā. Turpretī investoriem un uzņēmumiem nav bijis valsts mērogā flagmaņu, lai redzētu, ko nozīmē sekmīgi attīstīties (kotētā) biržas ceļā, kā, piemēram, Igaunijas Hansabankai. Pieminēšu, ka arī uzņēmumi, kuriem līdz šim nav bijušas lielas kapitāla vajadzības, ir varējuši gluži viegli aizņemties vajadzīgo summu no bankas - protams, negribas jau dalīties peļņā ar citiem! Ja skatāmies Baltijas mērogā, Igaunijā akciju tirgus kultūra ir vistālāk attīstījusies.
Šis man ir 17. gads finanšu tirgos. Vairāk nekā septiņi no tiem tika pavadīti Londonā, kur sēdēju pasaules trešajā lielākajā tirdzniecības zālē, kur palīdzēju vadīt starptautiski apbalvotu globālu komandu. Tur es redzēju tiešu aktivitātes dinamiku ne tikai akciju tirgos, bet arī valūtās, izejvielās, obligācijās u.c. Konkrēta lieta, ko iemācījos: ja kaut cik parādās jaunas un pievilcīgas iespējas piedalīties kādā sakārtotā tirgū (šeit es iekļautu Baltijas tirgus), tad kapitāls būs pieejams -momentā! Attiecībā uz Baltiju apliecinu, ka uzskats nekādā ziņā nav mainījies: mans kolektīvs (Supremas kapitāltirgus komanda) 2005. gadā pārstāvēja vairāk nekā 50 % no kopējā Baltijas akciju tirgus apgrozījuma īpatsvara - tātad uzskats ir savuprāt kvalificēts!

Kuri Latvijas biržas uzņēmumiem visvairāk piesaista ārvalstu investoru uzmanību?
Neraugoties uz atšķirībām uzņēmumu attīstībā, būtiskākais faktors ir tirgoto akciju likviditāte. To nodrošina kotētais statuss biržā, kā arī konkrētu biržas biedru piedalīšanās likviditātes nodrošināšanā. Es minētu SAF Tehniku, Grindeku, Latvijas Kuģniecību. Ja tie nebūtu kotēti biržā, tad šie investori mūsu tirgū, visdrīzāk, nerādītos.

Kādi ieteikumi būtu maziem Latvijas investoriem? Kādos tirgos būtu labāk ieguldīt?
Pirmkārt, būtu jāņem vērā, ar kādu summu investors var riskēt. Tad attiecīgi var izvēlēties tirgu. Tomēr labāk izvēlēties pazīstamu tirgu. Jo tad investoram nebūs informācijas trūkuma. Tāpēc labāk sākt ar vietējo tirgu. Iegādājoties kādas akcijas, jāmēģina izvērtēt, cik lielā mērā šīs akcijas cena atbilst reālai vērtībai.

Vai Latvijā ir kompānijas, kuras, uzsākot kotēšanos biržā, būtu pievilcīgas lieliem investoriem?

Protams. Tie varētu būt finanšu vai būvniecības nozaru pārstāvji, jo investorus interesē straujāk augošās nozares.

Vai Brīvais saraksts nebojā Latvijas akcijas tirgus tēlu?
Kāpēc? Ir svarīgi, ka nosacījumi mazākiem uzņēmumiem nav tik strikti, lai tos motivētu uz kotēšanu biržā. Tas varētu, piemēram, atvieglot esošajiem akcionāriem pārdot savas akcijas, ieinteresētajiem investoriem tās iegādāties, kā arī attiecīgajos apstākļos būtu vieglāk veikt papildu kapitāla piesaisti.
Kotēšana biržā arī uzlabo caurskatāmību attiecībā uz uzņēmuma iespējamo vērtību, tieši kotētam uzņēmumam ir piešķirta papildu vērtība.
Day Trader
Day Trader
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 7722
Re: RFB: TV, radio, presee...
20.03.2006 01:05
Birža gaida lūzumu
Tieši patlaban ienākšana biržā uzņēmumiem varētu būt sevišķi izdevīga.
swordfish
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 6390
Re: RFB: TV, radio, presee...
07.05.2006 12:36
Delfi pievērsās biržai? Būtu labi, ja regulāri...

http://www.delfi.lv/news/national/business/article.php?id=14356736
VeershLaacs
VeershLaacs
Pievienots: 05.12.2005
Ziņojumi: 467
Re: RFB: TV, radio, presee...
09.05.2006 12:07
Labāk jau lasīt “neatgremotus” iknedēļas finanšu apskatus SEB Unibanka mājas lapā, konkrēti, http://www.seb.lv/lv/private/research/analytic-info/finance-market
swordfish
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 6390
Re: RFB: TV, radio, presee...
01.06.2006 13:28
Jaunākajā Klubā - raksts par biržu, ieguldīšanu u.t.t.
VeershLaacs
VeershLaacs
Pievienots: 05.12.2005
Ziņojumi: 467
Re: RFB: TV, radio, presee...
05.06.2006 16:20
"Euromoney" atzīst "Hansabank" stratēģijas par veiksmīgākajām Baltijā
RĪGA, JUN 05, BNS - Prestižais žurnāls "Euromoney" ikgadējā pētījumā par Centrālās un Austrumeiropas kompānijām visas trīs "Hansabank" grupas Baltijas bankas atzinis par uzņēmumiem ar pārliecinošākajām un saskaņotākajām biznesa stratēģijām, aģentūrai BNS pavēstīja "Hansabankas" preses sekretārs Ivars Svilāns.
Viņš klāstīja, ka triju Baltijas valstu "Hansabank" grupas bankas ir ierindojušās pirmajā vietā nominācijā "Pārliecinošākā un saskaņotākā stratēģija" ("Most convincing and coherent strategy by country"). Atbilstoši " Euromoney" pētījuma datiem Latvijā "Hansabanka" saņēma 50% balsu, Lietuvā "Hansabankas" - 34% un Igaunijā "Hansapank" - 27%.
Otrajā vietā Latvijā ierindojies telekomunikāciju aparatūras izstrādātājs un ražotājs "SAF Tehnika" un trešajā - Latvijas lielākais stikla šķiedras ražotājs "Valmieras stikla šķiedra".
"Euromoney" pētījumā aptaujāta 61 institūcija un analītiķi. Respondenti atzīmēja trīs kompānijas katrā nominācijā, ņemot vērā tirgu, rentabilitāti, augšanas potenciālu, pārvaldes kvalitāti, ienākumus
. Pavisam saņemtas atsauksmes par 186 Centrālās un Austrumeiropas kompānijām.
Prestižais ekonomikas žurnāls "Euromoney" iznāk kopš 1969.gada. Līdzās analītiskiem rakstiem "Euromoney" piedāvā Eiropas un ASV lasītājiem arī padziļinātus pētījumus un aptaujas.
Hermanis
Pievienots: 27.08.2005
Ziņojumi: 5536
Re: RFB: TV, radio, presee...
09.06.2006 10:18
Vakar sanāca telefona saruna ar cilvēciņiem no Dienas Biznesa, kas atbild par vērtpapīru tirgus aprakstu. Atļāvos nedaudz pakritizēt un izteikt savas necilās domas. Sarunai beidzoties, atbildot uz manu aizrādijumu, ka trīkst analītisku rakstu par tēmu, man tika solīts, ka no septembra šai tēmai būs veltīts vairāk uzmanības, un tiks rakstīts vairāk speciāli par vērtspapīriem.
HIM
Pievienots: 15.02.2005
Ziņojumi: 550
Re: RFB: TV, radio, presee...
09.06.2006 10:27
Наверное, они хотят дать своему сотруднику 100 латов и загнать в е-брокер -- чтобы за лето (к сентябрю) разобрался, о чём писать smile Иначе нет смысла, имхо smile Только вот летом на рынке ничего не происходит wink
Hermanis
Pievienots: 27.08.2005
Ziņojumi: 5536
Re: RFB: TV, radio, presee...
09.06.2006 10:29
HIM, otļično, kimm zarabotajet na obed.grin
HIM
Pievienots: 15.02.2005
Ziņojumi: 550
Re: RFB: TV, radio, presee...
09.06.2006 10:36
Это был бы идеальный вариант -- если бы писал более-менее опытный трейдер (ты, сос, марио). Потому что куда проще научить трейдера писать, чем журналиста -- разбираться в трейдинге (если он этим не занимался). Потому что именно трейдер знает, что волнует трейдеров, у него и заточка под нужные вопросы. Об этом я уже давно говорил тоже же СоСу -- в идеале ему самому нужно было бы делать интервью с теми же эмитентами на валстрите. Технически это не проблема: открывай ветку, все интересующиеся туда сбрасывают свою вопросы, отец портала добавляет свои -- и вперед. Но СоС чего-то не загорелся.
kimm
kimm
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 10969
Re: RFB: TV, radio, presee...
09.06.2006 10:44
Рынок активен...есть о чём писать..(2005 год)
Рынок не жив не мёртв...и писать вообщем то уже и не о чем..
Hermanis
Pievienots: 27.08.2005
Ziņojumi: 5536
Re: RFB: TV, radio, presee...
09.06.2006 10:49
HIM, ideja nav slikta. Bet to ka Latvijā ir potenciāls, bija patīkami redzēt Monikas rakstā par Grindeks. Tātad tomēr kādam ir savākta informācija. Raksts protams neattiecās uz vērtpapīriem, bet piesieties nevarēja. Ja šādus rakstus biežāk saistītu ar biržu un to emitentiem, gan negatīvi gan pozitīvi tandētus, reklāma būtu lieliska. Jo birža ir viena no mājsaimniecību brīvo līdzekļu izvietošanas vietām. Un ir nepieciešama reklāma. Tad arī būs likviditāte un jauni uzņēmumi biržā.  Par Moniku, tas bija tikai piemērs no manas puses, bet iespējas un varianti ir neaptverami.
kimm
kimm
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 10969
Re: RFB: TV, radio, presee...
09.06.2006 10:54
reklāma būtu lieliska. Jo birža ir viena no mājsaimniecību brīvo līdzekļu izvietošanas vietām. Un ir nepieciešama reklāma. Tad arī būs likviditāte un jauni uzņēmumi biržā.
----------
Ja trends uz leju turpinasies..tad nekam si reklama nav vajadziga..pozitivas zinas jau neko nemaksa..mad
Bet ja bus trends uz augsu..tad nauda tapat ienaks birza..caur fondam
kimm
kimm
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 10969
Re: RFB: TV, radio, presee...
09.06.2006 10:58
Parastam civekam daudz vieglak ieguldit naudu depozita vai nopirkt NI..neka sekot lidzi akcijas cenam..kuras sodien maksa milzigu naudu,bet rit vinu atdod pa limonadu..Lai ar akcijam nodarbojas profi..
HIM
Pievienots: 15.02.2005
Ziņojumi: 550
Re: RFB: TV, radio, presee...
09.06.2006 11:06
Моника -- хороший веселый полив, а такие байки на поток не ставятся smile Ручная работа smile
Mario
Pievienots: 13.10.2004
Ziņojumi: 3487
Re: RFB: TV, radio, presee...
12.09.2006 16:35
Loti aktuāla informācija visiem treideriem - par 2006.g. 12 okt. pl. 15:00, - gan lieliem, gan maziem.
Ieeja ir iekš to SAS Radisson bez maksas pa parādes durvīm.
Pa ķēķa durvīm tiks pienestas uzkodas (arī bez maksas, cik noprotams).

Uzstāsies mūsu iemīļotāko (vai gandrīz iemīļotāko) OMX Baltija uzņēmumu pārstāvji, vadītāji, vai to v.i., kā arī tiem tuvu stāvoši cilvēki:

Tātad: LSC1R, DPK1R; OLF1R; būs arī iecienītie kaimiņi: TEO LT un TALLINK Group.

Viss notiks, lūdzu nenokavēt:
Tātad: (tiktāl Mario zināma informācija)
Tālāk pavisam droša, pārbaudīta un officiāla informācija no drošiem avotiem, kā sacīt jāsaka - genuine version.
____________________________________________________________________
Š.g. 12.oktobrī plkst. 15.00 viesnīcā Radison SAS Daugava notiks Rīgas
Fondu biržas organizēts pasākums "CEO Meets Investors", kura mērķis ir
labāk iepazīstināt ieguldītājus privātpersonas ar Baltijas biržās
kotētajiem uzņēmumiem un veicināt likviditāti Baltijas vērtspapīru tirgos.

Tas ir ikgadējs pasākums, kas tiek rīkots visās OMX Baltijas biržās.
Uzņēmumu atlase pasākumam veikta balstoties uz visu Rīgas Fondu biržas
biedru iesniegto informāciju.

No Latvijas emitentiem pasākumā būs iespēja tikties ar "Latvijas
kuģniecība", "Ditton pievadķēžu rūpnīca" un "Olainfarm" uzņēmumu vadības
pārstāvjiem, savukārt no Viļņas Fondu biržas emitentiem būs "TEO LT" un
no Tallinas biržas "Tallink Group" .

Dalība pasākuma ir bez maksas. Dalībnieku ērtībai iespējams izmantot
viesnīcas autostāviettu bez maksas. Lai pieteiktu dalību pasākuma,
jāsazinās ar savu brokeri vai savas bankas vērtspapīru nodaļu.

Ja ir kādi jautājumi vai nepieciešamas papildu informācija, lūdzu zvanīt
vai Lienei Dubavai (liene.dubava@omxgroup.com) pa tālruni 7212431.

Pasākuma programma pielikumā.

____________
Krista Grintale
Head of Corporate Communication
Riga Stock Exchange/Latvian Central Depository
OMX
Switchboard: +371 7212431
Fax: + 371 7229411
Visiting address: Valnu iela 1, Riga, Latvia
http://www.omxgroup.com


beer beer beer
Mario
Pievienots: 13.10.2004
Ziņojumi: 3487
Re: RFB: TV, radio, presee...
12.09.2006 16:45
Sorry, te īstā Genuine versija:

CEO Meets Investors - 2006.gada 12.oktobrī


Norises laiks: 2006.gada 12.oktobris
Norises vieta: Radisson SAS Daugava, Rīgā Kuģu iela 24 (konferenču zālē "Daugava")
Pasākuma mērķis
- iepazīstināt privātos investorus ar OMX Baltijas biržās kotētajiem uzņēmumiem,
- nodrošināt investoriem iespēju klātienē tikties ar uzņēmumu vadību un iegūt interesējošo informāciju no pirmavota
Auditorija
Aktīvie investori, kas ir ieinteresēti ieguldīt Baltijas biržās kotētajos vērtspapīros. Investori tiek uzaicināti personīgi ar Rīgas Fondu biržas biedru: Latvijas banku un brokeru sabiedrību starpniecību. Dalība pasākumā ir bez maksas. Lai pieteiktu dalību pasākumā, lūdzu, sazinieties ar savas bankas vērtspapīru nodaļu.
Programma
Seminārā piedalīsies viens Lietuvas un viens Igaunijas uzņēmums, kā arī trīs Latvijas uzņēmumi. Uzņēmuma prezentācijai ir paredzētas 20 minūtes un līdz 10 minūtēm jautājumiem un atbildēm. Prezentācijas galvenokārt tiks fokusētas uz uzņēmumu plāniem un perspektīvām nākotnē.
AS „TEO LT” un AS „Tallink Group” prezentācijas būs angļu valodā. Tulkojums pasākuma laikā netiks nodrošināts.

15:00 - 15:10 Ievads
D.Auziņa-Melalksne, AS „Rīgas Fondu birža” Valdes priekšsēdētāja

15:10 - 15:40 AS “Tallink Group”
Andres Hunt, Valdes loceklis
Janek Stalmeister, Finanšu direktors
Peter Roose, Investoru attiecību menedžeris

15:40 - 16:10 AS “TEO LT”
Jan-Erik Elserius, Finanšu direktors

16:10 - 16:40 AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca”
Boriss Matvejevs, Padomes priekšsēdētājs

16:40 - 17:00 Kafijas pauze

17:00 - 17:30 AS “Latvijas kuģniecība”
Solvita Deglava, Valdes locekle

17:30 - 18:00 AS “Olainfarm”
Valērijs Maligins, Valdes priekšsēdētājs
Jeļena Borcova, Valdes priekšsēdētāja vietniece, Zāļu ražošanas attīstības departamenta direktore
Inga Liščika, Valdes locekle, Finanšu departamenta direktore
Viktorija Žuka-Ņikuļina, Valdes locekle, Juridiskas daļas vadītāja
------------------------

Trūkst tikai autorizācijas, kas ir otrai, iepriekšminētajai "Genuine versijai".
kimm
kimm
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 10969
Re: RFB: TV, radio, presee...
12.09.2006 17:16
Visi uznemumi..kas sevi reklames..ir sava veida problematiski..
TEO cena ipasi nemainas..un svarstas koridora ar videju cenu 2.20 ltl
TALLINK tuvaka perspektiva ir loti neskaidra..Silija parnemsana..atkal kadas jaunas izmaksas...
DPKR-par vinu vai neko..vai tikai slikto
LSC--- ienemumi iet uz leju..izmaksas pieauga..pelna driz bus tuva nulle..
OLFA---viss iet Maligina kabata caur AROMA starpniecibu..
--------------------
LABU PRECE NEVAJAG REKLAMET!!!..vinu tapat nem...laugh
swordfish
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 6390
Re: RFB: TV, radio, presee...
12.09.2006 18:57
Ko ta šo vēl neviens nepamanīja?

Ziemeļvalstu un Baltijas valstu biržu grupa OMX iesaistījusies sākotnējās sarunās par darījumu, kurā to varētu pārņemt Ņujorkā bāzētā biržas kompānija "Nasdaq Stock Market", pirmdien ziņoja sarunām tuvi avoti.
http://www.delfi.lv/news/world/other/article.php?id=15492288
Kreicis
Pievienots: 23.11.2005
Ziņojumi: 2943
Re: RFB: TV, radio, presee...
12.09.2006 19:00
swordfish, tu pamaniiji 30 sekundes pirms manissmile arii gribeeju likt linkulaugh
Day Trader
Day Trader
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 7722
Re: RFB: TV, radio, presee...
12.09.2006 19:08
Kaadas tur  30 sekundes    laugh   s`o zin`u  biju lasijis jau vakar  tikai no citiem avotiem   beer
Lauvinsh
Lauvinsh
Pievienots: 15.05.2006
Ziņojumi: 2827
Re: RFB: TV, radio, presee...
12.09.2006 19:17
Re, cik labi, ka cilvēki infas ieliek citiem, kam slinkums rakāties pa netu grin
Lapas:previous12345678910next
Forumu saraksts/Latvijas vērtspapīru tirgus/RFB: TV, radio, presee...
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV