Walstreet.lv
Jaunākais forumāPalīdzībaLietošanas noteikumiReģistrācijaAizmirsu paroliLogin
Forumu saraksts/Politika/Karš starp Ukrainu un krieviju
Lapas:previous123...91011...232425next
Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 2668
31.05.2022 17:17

amerikāņi te skaidri izstāsta par ko iet karš Ukrainā, izrādās jautājuma cena ir 40miljardi skaidras naudas(pēc manām aplēsēm 50 + Zelenskim pils Izraēlā, tāpat kā Gorbačovam savlaik Vācijā). Jā Gorbačovam "post faktum" amerikāņi pat medāli iedeva. 

https://www.youtube.com/watch?v=ZXpkpqd_ieY

"Ai-ta kuces dēls, bet savējais taču". Kam savējais, kam nav. Tā kā Ukraina nav Eiropas Savienībā, taču man nav mūsējais. Paskaidrošu kāpēc- kad bija Padomju Savienība, tad uz Afganistānu sūtīja visus, jo svētā govs-SAVIENĪBA/ tagad esam Eiropas Savienībā un tā tagad ir mūsu svētā govs-SAVIENĪBA, bet Ukraina nav Eiropas Savienība. Ja Ukraina nav Eiropas Savienība, toties viņiem esot otrā stiprākā armija Eiropā un kā ziņoja Ukraiņu deputāti, ka karo ar Krieviju 8 gadus, tad tas ir viņu nevis mūsu karš- viņi karoja ar Krieviju 8 gadus, tagad Krievija uzbruka Ukrainai. Bet ko tad viņi domāja, kad lielījās, ka ar Krieviju karo 8 gadus un 8 gadus paši Ukrainas teritorijā nīcināja( es pat teiktu slepkavoja. Piemēram Odesa( Ukrainā), kur pat policisti šāva uz miermīlīgajiem pilsētniekiem) Ukrainas iedzīvotājus un tai pašā Mariupolē ar tankiem brauca virsū pilsētas mierīgajiem neapbruņotajiem iedzīvotājiem pirms 8 gadiem(paši internetā variet apskatīt faktus par ukraiņu tankiem uz neapbruņotajiem pilsētniekiem). Tāpēc palīdzēt bēgļiem no vietām, kur militārs konflikts- kurdiem, ukraiņiem, sīriešiem, afgāņiem, irākiešiem, palestīniešiem utt mēs varam un ceru, ka viņi pie mums neizraisīs militāru konfliktu. 

Kad PSRS sabruka, domāju Latvija varēs uzelpot un mums nevajadzēs vergot svešiem totalitāriem režīmiem, piemēram karot Afganistānā. Tagad esam Eiropas Savienībā, bet Ukraina nav Eiropas Savienībā, tāpēc neredzu kāpēc man( Latvijai) tur būtu jākaro( lai Zelenskis vēlreiz paprasītu 40miljardus jūdasa grašus!?). Mēs esam Eiropas Savienība, bet Ukraina nav Eiropas Savienība. Ceru, ka viņi tur tagad nekaros 8 gadus un tā asins izliešana ātrāk beigsies. No sevis piebildīšu, labi ka Ukraina tāpat kā Afganistāna no mums ir tālu.

Mans subjektīvais viedoklis- Ukrainai tāpat kā Turcijai nav vieta Eiropas Savienības saimē. Varu motivēt savu viedokli-Turcija( musulmaņi, nejauciet- iet runa par Turciju) nav eiropieši. Ukraina nav eiropieši(Ukrainas stiprākā armija, hipotētiski, pēc tam, kad saņems mūsdienīgus ieročus, kaut kad nākotnē, kā savlaik polis Bandera Stepans atkal uzbruks Eiropā dzīvojošiem cilvēkiem( ja kāds nezin vai aizmirsis, tad Bandera ar rokaspuišiem slepkavoja ebrejus un poļus u.c.).

Treks
Pievienots: 15.11.2004
Ziņojumi: 616
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
31.05.2022 19:36

Var lasīt Kaustiņa palagus gandrīz ar smaidu, ja vien tie nebūtu stulbi pašā būtībā. Un jautājums joprojām ir - ko pīpē Kaustiņ? 

Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 2668
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
31.05.2022 22:36

paprasi autoram NARAN OFFICIAL( manis pieminētais video materiāls youtube) un tam amerikānim, kurš stāsta patiesību par Ukrainas karu angļu valodā CNN, ko viņi smēķē( kā arī vismaz man tas Naran neizkatās pēc krieva, lai gan stāsta krievu valodā, bet amerikānis angļu valodā. Es paņēmu šo gabalu, jo uzreiz divās valodās). Par citiem notikumiem, kurus aprakstīju, tad pasaki kurš tur ir stulbs un ko smēķē: tas tankists, kurš brauca virsū civiliedzīvotājiem Mariupolē vai tie civiliedzīvotāji, kuri atradā pie tanka. Tas policists, kurš Odesā šāva pa civiliedzīvotājiem vai civiliedzīvotāji uz kuriem šāva. Variet to saukt par palagiem, tikai manis pieminētais ir fakti un videodokumentēti. Variet to noliegt vai nezināšanas pēc noraidīt, bet fakti ir fakti. Protams Latvijas ēterā šos dokumentālos kadrus nerādīs, bet par tādiem kadriem Podnieks gāja bojā, lai mēs šodien būtu brīvi. Tiem, kas noliedz, ka Bandera iznīcināja ebrejus un poļus, te ieskats latviešu valodā, tādu kādu man latviešu valodā izmeta internets https://ik-ptz.ru/lv/diktanty-po-russkomu-yazyku--5-klass/geroi-ukrainy-fashist-palach-ss-stepan-bendera-stepan-bandera--.html - te īss pārnesums:  Lūk, ko par Bandera sarīkoto slaktiņu Ļvovā rakstīja Sauls Frīdmens Ņujorkā izdotajā grāmatā “Pogromist”. “1941. gada jūlija pirmajās trīs dienās Nahtigalas bataljons Ļvovas apkaimē nogalināja septiņus tūkstošus ebreju. Ebreji – profesori, juristi, ārsti – pirms nāvessoda izpildes bija spiesti nolaizīt visas četrstāvu ēku kāpnes un nest mutē atkritumus no vienas ēkas uz otru. Pēc tam, spiesti iziet cauri karavīru rindai ar dzeltenmelniem aproces, viņi tika sadurti ar durkļiem. VAI  20 gadu vecumā Bandera vadīja Ukrainas nacionālistu organizācijas (OUN) radikālāko "jauniešu" grupu. Jau toreiz viņa rokas bija notraipītas ar ukraiņu asinīm: pēc viņa pavēles tika iznīcināts ciema kalējs Mihails Beļeckis, Ļvovas ukraiņu ģimnāzijas filoloģijas profesors Ivans Babijs, universitātes students Jakovs Bačinskis un daudzi citi. Tikmēr Polijas iekšlietu ministrs ģenerālis Broņislavs Pjerackis nāca klajā ar asu nosodījumu Vācijas plāniem ieņemt Dancigu, kas saskaņā ar Versaļas līguma nosacījumiem tika pasludināta par "brīvo pilsētu" Tautu Savienības kontrolē. VAI Pats Hitlers uzdeva vācu izlūkdienesta aģentam Ričardam Jaromam, kurš pārraudzīja OUN, likvidēt Peratski. 1934. gada 15. jūnijā Peratski nogalināja Stepana Bandera ļaudis, taču šoreiz viņiem nepaveicās un nacionālisti tika notverti un notiesāti. Par Broņislava Peratska slepkavību Varšavas rajona tiesa Stepanam Banderam, Nikolajam Ļebedam un Jaroslavam Karpiņecam piesprieda nāvessodu. Pārējiem, tostarp Romānam Šuhevičam, piespriests ievērojams cietumsods. Variet komentēt kā gribat, bet arī šo es izlasīju internetā un latviešu valodā un nestāstiet man pasakas, ka arī Frīdmens ir kaut ko sapīpējies, jo visi zina par fašistu zvērībām, par kurām pat nesen, mūsu Saeima izmaksāja 40 miljonus EUR ebreju pārstāvjiem.

Treks
Pievienots: 15.11.2004
Ziņojumi: 616
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
01.06.2022 19:58

Oficiāli pierādīts tas, ko tu apraksti nav - ir tikai pieņēmumi, tomēr tu Kaustiņ to izziņo kā absolūto patiesību. Šeit speciāli paskatījos pieejamo infu par Banderu. Ja tic tavām teorijām, tātad sanāk, ka visi latvieši, kas piespiedu kārtā dienēja SS leģionā arī ir atbildīgi par to, ko paveica SS. Jāatzīst, ka mans vectēvs arī ir dienējis SS leģionā, cik zinu saņēma PSRS kaut kādu sodu, tomēr ne augstāko, tātad tiešu pierādījumu nebija.

Un tā ir lielākā problēma ar taviem tekstiem - kaut kas no kaut kurienes sagrābstīts un tiek izziņots par augstāko patiesību.

Jebkurā gadījumā, tas, kas kādreiz noticis neatceļ krieveļu zvērības mūsdienās un arī neattaisno tās. Krieveļi dodas glābt krieveļus UKR, bet nonāvē pie 30K savas armijas kareivjus, iznīcina pilsētas ar krievvalodīgiem iedzīvotājiem utt. Parakņājoties vēsturē, kāpēc neatceries Katiņas slaktiņu, ko RUS uzrīkoja un pēc tam mēģināja norakstīt uz fašistiem??? Un vēl daudz citu lietu?

mahans
Pievienots: 03.03.2016
Ziņojumi: 689
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
02.06.2022 09:45

Piekrītu Trekam.

fakts- diemžēl, putlerpropagandas saindēti humanoīdi mūsu sabiedrībā ir ļoti daudz un viņi savu saindēto informāciju izplata kā baigo patiesību. 

visai info internetā ar (točka ru) .ru ticība ir apaļa 0. 

neesmu vēsturnieks, par Banderu īsto taisnību nezinu, neesmu studējis, bet briesmu stāstus sacerējuši pamatā okupanti, gan toreizējie, gan tagadējie. Daudzi viņu uzskata par brīvības cīnītāju un partizānu kustības līderi pret okupantiem.

 Šodien kretinē fakts, ka rietumu mīkstie politiķi nespēj pieņemt adekvātus lēmumus un ieturēt stingru pozīciju aizstāvot cilvēciskās vērtības. 

Šorīt dzirdēju, ka ungārijas orbāns esot nobloķējis lēmumu sankcionēt rus patriarhu kirilu, jo tas atbalstot putleru , bet orbans esot draugos ar putleru. ''Kas par sviestu!!!''  Tad vajag vienkārši sankcionēt arī orbānu.evil

Treks
Pievienots: 15.11.2004
Ziņojumi: 616
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
02.06.2022 14:43

Kaustiņa teksti līdzīnās C19 histērijai, kur arī visur tiek redzētas sazvērestības un vispasaules valdības, lai gan bez absolūtas nekompetences, alkatības, nespējas menedžēt nekā cita apakšā nav. Etimioloģija tāda pati, diemžēl.

Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 2668
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
08.06.2022 16:57

Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 2668
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
14.06.2022 02:38

Ko jūs stāstat pasakas.  Internetā redzams, ka Zelenskijs tiko nodeva Severodoņecku. Skaidri redzams, ka neukrainis Zeļenskijs par 40 amerikāņu jūdasa grašiem un krievu gāzes tranzīta asiņu naudas zem letes notirgo Ukrainas zemes Severodoņecku, pirms tam Hersonu. Ukrainā cilvēki mirst par prieku amerikāņu ieroču ražotājiem un Zeļenskim, kurš kalpo ASV un Izraēlai ( Amerikas ebreju komiteja=AJC, par ko publiski personīgi pats Zelenskijs ukraiņu valodā dienās atzinās( Zelenskijs pats internetā izlika šo savu atzīšanos, es tikai viņu noklausījos, Zelenska tiešo runu ar atzīšanos var atrast šeit https://www.youtube.com/watch?v=AgfwxMLDfrQ un katrs pats var noklausīties( kā arī daudzos citos videomateriālos), ko Zelenskijs ukraiņu valodā brīvprātīgi izstāsta, jo raidījumā viņam blakus es neredzēju nevienu krievu armijas karavīru ar kalašņikovu rokās( te var atcerēties vienu latviešu politiķi K) .  ) nevis ukrainas tautai. Jā, pat prezidenti var būt nodevēji. Amerikāņi tik dolāros bleķo, bet Zelenskijs tik Krievijai atdod zemes.  Jā, komiķis( Reigans) var būt valsts prezidents, bet komiķis(Zeļenskijs) nevar būt par armijas virspavēlnieku.

Ukrainā karš, bet produktus utt izved: eļļu Avots https://www.tvnet.lv/7537318/lietuva-no-ukrainas-ieradies-izmeginajuma-vilciens-ar-saulespuku-ellas-kravu  ; graudus "Bega" arī izkrauj no Ukrainas ar izmēģinājuma vilcieniem atvesto labību - divi vilcieni Lietuvā nogādājuši jau 2800 tonnas labības. Avots https://theworldnews.net/lv-news/uz-lietuvu-no-ukrainas-izbraucis-jau-piektais-partikas-kravas-izmeginajuma-vilciens . Pēc tam bļaus, ziedojiet, ziedojiet, ka bads klāt un tāpēc vaig vēl 40 miljardus ASV dolārus jūdasam Zeļenskim. Vaig strādāt pie kara izbeigšanas, nevis kara veicināšanas.

Ukrainai ir 2 teicami prezidenti, kuri palīdzēja Ukrainai atbrīvoties no teritorijām – prezidents Porošenko kurš vēsi atdeva Krimu( Porošenko valdīšanas laikā Ukraina Krimu neatguva) un prezidents Zeļenskijs kurš vēsi atdeva Hersonu( Zeļenska valdīšanas laikā Ukraina Hersonu utt neatguva). Taču abiem bija viens un tas pats saimnieks Amerikas prezidents Baidens. Es domāju, ka pienāks laiks un Ukrainas tauta vēl novērtēs, kurš no tiem abiem lielāks bija nelietis un pielika roku pie Ukrainas valsts graušanas. Tāds ir mans alternatīvais viedoklis, es nemeklēju nekādas sazvērestības teorijas, bet runāju par to, kas ir acīm redzams.

.


Treks
Pievienots: 15.11.2004
Ziņojumi: 616
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
14.06.2022 09:47

Ieraugu Kaustiņa murgojumus, un  atziņa viena - Kaustiņ, ko tu pīpē? Kāda nozīme labības izvešanai ar diviem sastāviem - cik vilcienu sastāvu kopā vajag, lai izvestu UKR labību??? Kaustiņ, esi parēķinājis?

UKR prezidents pieņem politiskus lēmumus, armija ar Zalužniju priekšgalā militāros lēmumus - šīs lietas netiek jauktas kopā..  Zeļenskis nejaucas militārajos lēmumos, kas Kaustiņprāt acīmredzami būtu jādara. Un jānoliek cilveķu dzīvības - tipiska RUS nostāja.

Varu vēl pajautāt - cik Kaustiņ tev jūdas grašus maksā, lai šos murgojumus ceptu? Es saprotu, ka tev vienīgā morāle ir nauda un attiecīgi pēc tās tu vērtē visus cilvēkus. Un skaidrs jau arī viens, ka tie cilvēki, kurus Kaustiņš labprāt redzētu LV varas augšējos ešelonos seko šādam pat postulātam - savs krekls tuvāks tā sakot

laborants
Pievienots: 03.11.2020
Ziņojumi: 240
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
14.06.2022 10:06

Kaustiņ naktī vajag gulēt, nevis pālī rakstīt slima suņa murgus.

Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 2668
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
14.06.2022 12:47

Variet to saukt par maniem murgiem, bet neviens no jums neatspēkoja faktu, ka Ukrainas prezidenti Petrs Porošenko un Vladimirs Zeļenskijs palīdzēja Ukrainai atbrīvoties no teritorijām Krimas, Hersonas, Luganskas, Donbasa. Kā arī to, ka Porošenko un Zeļenska bērni ar ieročiem rokās necīnās frontē, lai atbrīvotu Ukrainu. Jūda Zeļenskijs deva pavēli nodot Mariupoli (Azovstaļ) un Severodoņecku. Izvest produkciju kara laikā ,no kara plosītās teritorijas, var tikai nacisti, to līdzzinātāji un atbalstītāji, kuri tā darīja arī  2 pasaules kara laikā izvedot no PSRS. Laborant, nedomāju, ka tie ir murgi, ko raksta latviešu masu mediji  https://www.tvnet.lv/7537318/lietuva-no-ukrainas-ieradies-izmeginajuma-vilciens-ar-saulespuku-ellas-kravu vai personīgi pats Zeļenskij ukraiņu valodā izstāsta ēterā. Es tikai norādīju uz faktiem un avotiem, bet savas pretenzijas variet izteikt tvnet un citiem Latvijas medijiem, kuri informē par šiem faktiem. Es karu neatbalstu un uzskatu, ka tie kuri dod ieročus, izved produktus no kara postītas teritorijas, atbalsta fašistiskas izdarības, tie gan tādā veidā atbalsta karu. Es uzskatu, ka tā kā Eiropa tranzītā ņem krievu gāzi caur Ukrainas teritoriju, tad tieši Eiropa arī finansē karu Ukrainā( un tas ir tikai viens aspekts kāpēc Ukrainā karš), jo ukraiņi runā, ka 8 gadus jau karo ar Krieviju, tātad 8 gadus Eiropa gatavoja karu Ukrainā ar gāzes tranzīta Ukrainas trubu un veic kara finansējumu arī dotajā brīdī. Variet te runāt un aprunāt cik gribiet, bet vācieši no krievu gāzes neatteiksies, līdz ar to domājošs cilvēks sapratīs, kas ir viens no lielākajiem kara sponsoriem.

Charles
Pievienots: 17.08.2004
Ziņojumi: 2204
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
14.06.2022 12:53

Aha, un palagā pa pusekrānu tā arī ne reizi nepieminēji to, ka Krievija uzsāka šo karu un ir vainīga pie tā visa.

Ukraina izved savus graudus (ne tā kā fašistiskā Vācija, ko pieminēji - svešu produkciju no okupētām teritorijām un, ko starp citu, tagad arī dara Krievija), lai iegūtu naudu, kas tai ir ļoti nepieciešama valsts uzturēšanai kara apstākļos.

VanK
VanK
Pievienots: 17.08.2004
Ziņojumi: 1394
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
14.06.2022 12:56

Kaustin! Šobrīd Tu uzvedies kā tipiskai vatei un propogandonam pienākas - cēloņsakarības nedaudz jūk. Tobiš - tieši tā, tikai pilnīgi otrādi.

Metālus... izved krievija

Graudus... zog krievija un Lietuvas ceļš ir alternatīva, lai nogādātu gala patērētājam jau iepriekš EKSPORTAM domāto produkciju. Graudi bojājas. To tak tu zini, ne?

Un par zemes apzinātu atdošanu... un Azovstaļ aizstāvju dzīvību saglabāšanu nevis nodošanu...

...ja galva iebāzta pak.ļā, tad laikam jau nesadzirdēsi, ko tev cilvēki stāsta.

Treks
Pievienots: 15.11.2004
Ziņojumi: 616
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
14.06.2022 13:19

Vienīgi kur Kaustiņam ir pilnīga taisnība, ka patreizējā Vācija finansē karu RUS, bet tur var cerēt, ka tie, kas balsos par varu vēlēšanās šo neaizmirsīs. Dod Dievs mums tādu prezidentu kā Zeļenskis

Pārējais ir apgriezts kā jau norāda Vanks. Kas ir slikts tajā, ka UKR cenšas sevi finansēt pārdodot to, kas tai pieder?

Kāpēc neizrēķināji cik vilciena sastāvus vajag, lai izvestu kaut 1 milj tonnu graudu? Kas būtu 1/40 no noliktavās esošā...

Kādās valdēs pašlaik esi Kaustiņ? Kur tad tavi eskluzīvie insaideru reporti? Piem. no NATO? Un cik saņem par šo murgojumu publicēšanu? Varbūt tik izdevīgi, ka man ar steidzami jāpārmet kažoks un jāsāk grābt piķi? Savs krekls tā kā tuvāks

Treks
Pievienots: 15.11.2004
Ziņojumi: 616
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
14.06.2022 13:42

Viens vatņiks uzraksta palagu un tad nez kāpēc ir jāatspēko...

Kāpēc Kaustiņ nepiemini to, ka tieši Porošenko parakstīja absolūti idiotisko Minskas vienošanos, kura bija neizdevīga UKR? Un pašlaik tam ir tiešs rezultāts - karš, kurā tieši RUS to ir sākusi...

Pašlaik galvenais ir sakaut RUS stratēģiski... Taktiski vai Severodonecka ir RUS kontrolē vai UKR nozīme pašlaik nav, ir jāsaglabā UKR armiju, kura brīdī, kad saņems smago bruņojumu izsitīs RUS no okupētajām teritorijām... 

Militārais analītiķi Kaustiņ  - vispār saproti atšķirību starp stratēģiju un taktiku??? Un cēloņlikumsakarības?

Karu var izbeigt tikai vienā veidā - tik kārtīgi apbruņojot UKR, ka rezultātā RUS apkaunota bēg... un vēl labāk pēc šī apkaunojuma sašķīst gabalos. Varbūt nākotnē tas raisīs kaut kādas problēmas, bet mazākas kā pašlaik.

Rietumi saprotams ir izaudzinājuši pašreizējo Putinu, tādēļ tiem beidzot būtu kārtīgi jāiesaistās - labāk ar bruņojumu, kaut nauda arī dod savu artavu

Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 2668
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
14.06.2022 14:46

ne Krievija ne Ukraina nav Latvijas sabiedrotais. Ne Krievija ne Ukraina nav NATO, ne Krievija ne Ukraina nav Eiropas Savienības dalībvalsts. Gan Krievija gan Ukraina ir mūsu pretinieki, bet Krievijas sabiedrotie ir Ukrainas Luganskas pavalsts un Ukrainas Donbasa pavalsts( ķipa Osetija) un pat biedrs no Ukrainas valdības Arestovičs, ja nemaldos dienās teica, ka ja krievi ar ukraiņiem apvienosies, tad mums hana un kā redzam, tad dienās tas arī notiek, jo Krievijas sabiedrotie ir Ukrainas Luganska un Ukrainas Donbass, un Krievijas armijas satāvā jau tagad karo ukraiņu karavīri. Pašiem jums laiks atvērt acis, jo ja Arestoviča vārdi piepildīsies, tad paši vēl nožēlosiet. Barojiet barojiet Ukrainu ar ieročiem, tāpat kā amerikāņi talibus Afganistānā ar lidmašīnām, tankiem utt 2021 gadā un tagad gan amerikāņi, gan Eiropa muti aizvēruši jo baidās no talibiem.

Mans draugs Kalvītis dienās televīzijā vienam nacikam pateica, ka jūs Latvijā paši sildāties uz krievu gāzes un brauciet ar krievu degvielu( kād apgalvos, ka arī tas nav fakts?), tā ka jūsu izteikumi ir nekorekti, šķiet Kalvītis tos nosauca par lozungiem. No kā secinu, kungi, ka jūs paši visi pa kluso ar savām darbībām atbalstat Krievijas agresiju Ukrainā, bet man te centieties ko iestāstīt. Tā, ka esat liekuļi, Kalvītis jūs visus jauki atmaskoja

Pierādiet ar darbiem, ka neesat liekuļi- pārdodiet Latvijas gāzes, Klaipēdas naftas, Cenexus, Amber grid, Litgrid, Amber Latvijas Balzams akcijas. Nepērciet krievu gāzi, elektrību( tā kā mums brīvais enerģētikas tirgus varu ieteikt pārslēgties uz Enefit Green(igauņu), degvielu( jā, Virši teica ka nelieto krievu degvielu). Pārdodiet savas akcijas un ieliekiet te tāpat kā savlaik Hermanis savus darījumus, tad es teikšu- vīri malači, redzu ka cīnaties pret krievu agresiju, nevis kā viens otrs televīzijā rīstījās, bet no krievu degvielas publiski neatteicās. Tādi jūs nu esat liekuļi un kamēr tādi sēdēs Saeimā mums būs ziepes.

Tagad visi, kas nav Latvijas gāzes akcionāri variet barā visi mesties virsū, kauliņu jums es kopā ar Kalvīti pametām  smiekls

Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 2668
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
14.06.2022 14:52

Trek, ja nemaldos, tad Zeļenskis ir uzsācis tiesvedību pret Porošenko par valsts nodevību.

Un vēl viens jautājums jums visiem, ko jūs nabadziņi darīsiet, kad pie varas vairs nebūs Putins! Kā amerikāņi skriesiet pirkt Gazprom, krievu naftas kompāniju, Latvijas gāzes, Gaso akcijas vai to koncernu akcijas kuri tur krievu Gazprom akcijas? Neēdīsiet maizi, kas cepta ar krievu miltiem? 

Treks
Pievienots: 15.11.2004
Ziņojumi: 616
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
14.06.2022 14:57

Kaustiņ, atkal tukša muldēšana... Atkal viss apgriezts kājām gaisā. Arestovičs patiešām minēja, ka "ja RUS sakaus UKR, tad gaidiet nepatikšanas Eiropā", tikai viens liels BET, ja sakaus. Pašlaik vēl nekas par to neliecina tukšmuldētāj. Un ar savu tukšmuldēšanu taisni tu cīnies par to, lai RUS uzvar, sējot puspatiesības, melus utt.

Man praktiski nav Baltijā tirgoto akciju, ja neskaita SAB. Kā jau sen esmu minējis, Baltijas tirgus mani maz interesē. Elektrību pērku no Enefit. Tagad drīkstu norādīt, ka RUS ir okupanti???

Mēsli jau protams peld pa virsu, un ieteicams tos nekustināt, lai nesmird

Treks
Pievienots: 15.11.2004
Ziņojumi: 616
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
14.06.2022 15:06

Prezidenti parasti neuzsāk tiesvedības, tās uzsāk prokurori. Un tiesneši iztiesā. Ceru, ka Zelenskim pietiks saprāta tur nejaukties, lai tiesu vara dod savu slēdzienu.

Kad nebūs Putins, tad es rīkošos atbilstoši tirgus situācijai un savai stratēģijai - skatīšos uz nenovērtētām dividenžu akcijām. Un pilnīgi iespējams, ka paplašināšu ģeogrāfisko diversifikāciju.

Es nezinu, kas būs un kā notiks P pazušana un RUS normalizācija. Valsts, kas no pasaules IKP aizņem 3% pašlaik prasa pārāk lielu uzmanību sev. Neviens nekad neinteresētos par RUS, ja tur nebūtu kodolieroči un citi bruņojuma mēsli. Ak, un energoresursi netiktu izmantoti šantāžai

maxxtro
maxxtro
Pievienots: 11.07.2005
Ziņojumi: 7056
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
14.06.2022 15:32

Par ko tee muldes`ana, he-hee.. 

Klaipēdas naftaa, Cenexus, Amber grid, Litgrid krieviem neko nepieder    twisted

maxxtro
maxxtro
Pievienots: 11.07.2005
Ziņojumi: 7056
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
14.06.2022 16:18

Bet, par Latvijas gaazi...     twisted applause

Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 1839

Re: GZE1R - Latvijas Gāze

26.05.2022 10:43

Izskatās, ka nav nemaz tik slikti. Cena gan ir zemāka nekā es pārdevu savas akcijas. Varbūt atpirkt vietā


Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 2668
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
14.06.2022 16:22

Trek gribi teikt, ka amerikāņu armija neaizlaidās no talibiem Afganistānā, bet katram protams savs skats uz to, taču nevar noliegt realitāti, ka amerikāņi atstāja talibiem Hammerus, tankus, lidmašīnas un ieročus ar ko vest karu, līdz ar to tā nav puspatiesība, ka Afganistānā pie varas talibi! Un to, ka Ukrainā Petro Porošenko apsūdz valsts nodevībā, diez vai ir puspatiesība, bet ka tā ir politiska rēķinu kārtošana man gan tā izskatās, ne velti Putins solīja Porošenko aizstāvību. Un tomēr paldies Trek, ka sponsorē manas kompānijas. Tātad regulāri saņemu no Jums dividendes. Šodiem birža praktiski sarkana, tā ka labi iepirkos


Treks
Pievienots: 15.11.2004
Ziņojumi: 616
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
14.06.2022 16:57

Kaustiņ, par amerikāņiem varu teikt pat vairāk - viņi cik miljardus iegrūda Afganistānā līdz aizlaidās?? Neatceros precīzu ciparu... Tomēr spekulantiem zināma patiesība, ka zaudējumus nevajag palielināt - uzlikt stoplosu. Tad nu amerikāņi tā arī izdarīja ar Afganistānu, uzlika stoplosu. Kāds tik tam sakars ar UKR?

Vai tas, kas izskatās vienmēr tā arī ir? 

Kuras tavas kompānijas sponsorēju? Nosaukumi... Enefit? Neesmu tik skops un tik uz sevi nocentrējies, lai par šo raizētos, tāpat skaidrs, ka ja tu kaut ko menedžētu, kompāniju sagaidītu sabrukums. Un vēl -  manuprāt tu baidies iziet ārpus Baltijas biržas, līdz ar to sastapt tevi pasaulē ir maza varbūtība.

Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 2668
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
14.06.2022 20:03

esmu normāls mūsdienu kapitālists un manā vietā strādā kapitāls, teholoģijas un cilvēki. Manā vietā strādā mana nauda. Ceru, ka atbildēju visiem un uz visiem jautājumiem.

Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 2668
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
15.06.2022 02:12

https://www.lsm.lv/raksts/zinas/ekonomika/krievija-ari-pec-iebrukuma-ukraina-ar-naftas-un-gazes-eksportu-turpinajusi-pelnit-gandriz-miljardu-eiro-diena.a461462/

Lapas:previous123...91011...232425next
Forumu saraksts/Politika/Karš starp Ukrainu un krieviju
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV