Walstreet.lv
Treidings naudas dēļ
Daudzi jauni cilvēki treidera karjeru sāk ar cerību kļūt par nākamo Vorrenu Baffetu vai Džordžu Sorosu un pirkt daudzus miljonus vērtas mājas un ātras mašīnas. Viņi ļoti labi iztēlojas cik daudz naudas viņi uztaisītu, ja viņi nopirktu akcijas, kuras nedēļas laikā izauga par 12 dolāriem. Viņi sev izvirza tādus noteikumus, kā, piemēram: „Ja es uztaisīšu 50 000, tad es būšu laimīgs” vai „Ja es uztaisīšu miljonu dolārus, tad es aiziešu, jo man vairāk nevajag”.
Reinis, 23.11.2004 13:47
Ja es būtu atklājis veidu, kā var guļot dīvānā, skatoties TV un neko nedarot pelnīt naudu, ar vērtpapīriem nez vai noņemtos. :) Treidings tredinga pēc, manuprāt, ir mēģinājums sevi apmānīt.
swordfish, 23.11.2004 14:00
Negribas piekrist nevienam teikumam... Protams, ja rakstu sacerējis brokeru kantoris, tad viss nostājas savās vietās - veči, galvenais ir pirkt un pārdot (un maksāt komisiju) :)
Seller of Smiles, 23.11.2004 14:08
man patīk, ka kritizē šos rakstus :) tātad mēs domājam, tātad eksistējam :)
neredzams, 06.12.2004 16:22
Labs raksts man patiik, tagad esmu 100% Paarliecinaats ka man nav vajadziigs nedz Forex Nedz Birzzas. Varbuut kaadreiz es vareessu ielikt 50000$ tikai taa priek peec. Bet es nekaadaa zinnaa negribu to dariit par liidz ssai robezzai. :-)
neredzams, 06.12.2004 16:26
Es kaa jau swordfish izteicaas. Tas brokeris, kas pannem savu procentinnu ar savu SMS. UN viss. Un neinteresee, kas cik daudz par kaadu nadu uzvariijies/ zaudeeji.
Sava neliels brokeru kantori, Kaada bancinn tikai ssim darijumiem. UN kaada toletes papiirma liidziigas avizes izteikumi, par kaarteejo zziidellu bankkeli, kas pelna miljonus apkalpojot miljardierus :-)
FX Guy, 11.12.2004 18:33
"Katru riitu saac, paarlasot bagaataako cilveeku sarakstu. Ja tava vaarda tajaa nav, tad kjeries pie darba." (R. Orbens)

Shito panjeemienu var redzeet daudzos rakstos un graamataas par treidingu un psihologjiju - tipa, iesaaceejs veelas kljuut par naakamo Vorrenu Baffetu utt.... un tad kaa likums seko neizbeegamais zaagjis.
Kaapeec lai kaads neveeleetos kljuut par Vorrenu Baffetu? Manupraat, ljoti veseliiga un cilveeciski normaala veelme. Jautaajums protams ir - cik reaalistisks vai iluzors ir vinja plaans, bet tas jau ir cits jautaajums.

Ir taada fabula - ja ej mediibaas, tad medii degunradzus. Jo - ja tev nekas nesanaaks, tad visi teiks - tas jau taapat nav iespeejams, paaraak gruuti utt. Bet ja sanaaks - visi ljoti briiniisies. :)))

IMHO - motivaacijas var buut dazhaadas, un taa, kura paliidz sasniegt sapnjus - ir vislabaakaa. :)
kingfish, 26.12.2004 04:09
Isteniba jau ta ir ka tur raksta. Trade to Trade Well not to make money.
html, 26.01.2005 22:36
runaa jau, ka jebkuraa profesijaa vislabaakie panaakumi ir, ja nedomaa par naudu. BET - panaakumi kaadaa profesijaa nevienmeer ir panaakumi naudas pelniishanaa.
OP, 01.05.2012 15:37
slikts tas karavīrs, kurš negrib kļūt par ģenerāli
Atpakaļ pie raksta
Komentāri
Vārds: E-pasts:
Jau saņemtas 9 atsauksmes

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV