Walstreet.lv
FX-Guy: “Trend Is Your Friend” jeb Heikin-Aši paņēmiens TA
Ikviens treideris ir daudz dzirdējis populāro treidinga aksiomu „trend is your friend” (trends ir tavs draugs). Savā tehniskajā analīzē mēs cenšamies pēc iespējas agrāk identificēt trenda sākumu, lai tam pievienotos, kā arī raugāmies, lai netirgotos pret to. Galu galā, visvairāk mēs pelnām (un zaudējam) tieši trendā.
Iepriekšējie ]  1-20  21-40  41-46  [ Nākamie ]
FX Guy, 25.11.2004 20:51
SoS - be my guest. :)))
Aizbraucu uz pilseetu, kameer shtatos holidejs.
Par gepiem. Skaidrs, ka katrs straadaa, kaa vinjam labaak patiik. Ja SoS gepi patiik un iekljaujas vinja darba strateegjijaa, super. Man personiski ir vieglaak, ja es redzu trenda inerci, un HA man paliidz labaak izfiltreet lieko "market noise", jo gepi ir tikai dalja no darba, ko HA dara.
To Pavljiks. Tam pasham AmiBroker maajas lapaa ir kaudz lietotaaju indikatoru visaam gaumeem un sisteemaam (ar bultinjaam un ripuliishiem :))), tos ir sarakstiijushi cilveeki, kas prot formulu valodas. Njem, testee un lieto, pielikshanas sisteema daudz neatshkjiras no MetaTrader.
T3 filtri. T3 vienkaarshi ir tie pashi Moving Averages, tikai matemaatiski apstraadaati, lai buutu gludaaki un mazaak kaveetu. Sheit vinji ir ar dazhaadiem periodiem salikti kopaa, bet bultinjas vienkaarshi paraada krustoshanaas vietas, kas arii ir Buy un Sell signaali. Saliidzinaajumaa ar parastaam MA, T3 ir vairaak kaa trenda indikators, bet parastaas MA arii pilda savu lomu - pirmkaart jau kaa lieliski Support un Resistance liimenji, arii kaa tirgus noskanjojuma raadiitaajs.
Pavljiks, 26.11.2004 08:44
Fx Guy1 Iepriecinaaji. Paldies. Stingri padomashu par iegaadi. Tur gan ari demo var patesteet, tikai nez vai uz live data.
Klau, tu teici, ka no metareidera var iebaazt live datus (pieslaagties vai kaa tur). Vai tas ir gruuti? vai AB bus pamaciba tam?
Paldies
FX Guy, 26.11.2004 09:28
To Pavljiks. Demo neljauj neko seivot, tipa saliksi visu, bet tikko kaa aizveersi ciet un pa jaunam atveersi, nekas nebuus saglabaats. Tikai atceries, ka real time datu ielaadei OBLIGAATI vajag Professional versiju.
Par MetaTrader datiem prieksh Ami - skaties te: http://www.amibroker.com/dde.html
un ja kaut kas nav skaidrs, jautaa. Ja tev viss notiek, tad dod zinju, nometiishu tev uz meilu HA un T3 formulas saakumam, ja veelies. A taa daudz ko interesantu var dabuut te:
http://www.amibroker.com/library/list.php

Ko gribu piebilst. Var njemt gatavas formulas un lietot, saakumaa laikam visi taa dara, tomeer ar laiku vajadzeetu pacensties saprast, ko tad iisti tu ieguusti. Viena lieta ir uz aci saliidzinaat un domaat - "tipa, kaut ko signalizee, jaapameegjina", bet pavisam cita, ka tu saproti, ko iisti tavs indikators dara. Visi indikatori ir derivatiivi no cenas (sava veida "surogaatcena", kas tiek reizinaata, daliita un procentuaali skaldiita), taatad kaa minimums vajadzeetu saprast - ko iisti tu dari ar cenu.
Pavljiks, 26.11.2004 10:24
Fx guy! Thanks a bunch! Pirmdien iekachashu to demo un saakshu njemties un tici man, tavu peidavajumu - neskaidribu gadijuma jautaat - izmantoshu:))
Vispirms pats iepaziishos ar taviem linkiem un tad "po hodu dela" jautashu.
Vlereiz paldies
FX Guy, 27.11.2004 00:17
Mjaa..... koroche, Metaquotes forumaa uzjautaaju, vai MT4 ljauj veidot HA. Vinji man aizsuutiija uz http://www.metaquotes.ru/catalogue/indicators

Var nokachaat HA indikatoru MT4. Uzliku vinju un ilgi smeejos. Instrukcija ir taada - cenas grafiku paraadiet kaa liiniju, un taadaa pashaa krasaa, kaa fons, tipa lai sapluust un neredz. Tad indikators uzziimee HA. Nu nemodificee vinjsh sveces. Taads nu tas ir taas progas liimenis... Nav ko piebilst.
Friday13, 27.11.2004 00:35
To FX Guy: a tam Amibroker nevar dabūt kādu 'cracku' jeb arī tas ir bāzēts saimnieka resursā un nav pieejams CD formātos.
Friday13, 27.11.2004 00:46
Jā un vēl - tas T3 (laikam skaitījās Tillson MA paveids)indikators kaut kādos forumos bija pieejams arī priekš MetaTrader. Personīgi necenšos laiku tērēt uz dažādu TA indikatoru atvasinātiem surogātiem (piem.: Kaufman Adaptive Moving Average; Hillberta oscilātoru, Schaff Trend cikliem utt.) Vados pēc principa 'K.I.S.S.' - keep it simple as possible :)
P.S. BTW man tas 'Spektraalais analizators' ar Tavu cracku neaizgāja. Izmeta ziņu ar ķeburiem, kur neko nesapratu. Man dažreiz rodas problēmas ar RUS fontiem.
FX Guy, 27.11.2004 01:00
Kreku var dabuut: w_w.lomalka.ru, ieraksti AmiBroker un velc 4.60.4 versiju. Rakstiits, ka Professional, bet iisteniibaa dod tikai Standard, kuram savukaart nav real time datafeed.

Par SA - ja Tev staav WinXP, jaanomaina Regional settings uz Russian, tad visu raadiis. Peecaak vareesi paarlikt uz LV.

Piekriitu Tavam KISS, tikai personiski censhos neieiet galeejiibaas. Tipa ir keksi, kas vispaar indikatorus uzskata ar "opiju tautai" un tirgo peec tiira grafika, nu maksimums paaris MA. Bet zinu arii veiksmiigus ljoti tehniskus treiderus, izmanto indikatorus plashi. Man patiesiiba ir kaut kur pa vidu. Ja redzu to, kas man paliidz, izmantoju.
Friday13, 27.11.2004 01:16
Ok. Paskatīsimies. Par to Amibroker biju kaut kur dzirdējis/ lasījis, bet neesmu to dziļāk pētījis. Vienīgais žēl, ja tam nav realtime datafeed. Vienmēr interesanti treidingā kaut ko jaunu izmēģināt :)
Ko domā par Metastocku? To taču arī varot savienot ar MetaTrader reālā laika režīmā.
FX Guy, 27.11.2004 01:27
Var. Man personiski Metastoks liekas mazliet par smagu. Kaut ka neiepatikaas. Bet tas kaa nu kuram.
Ar Amibroker arii standarta versijaa Tu vari analizeet EoD akcijas bez probleemaam, arii FX Daily peec taadas pashas sisteemas ir OK. Un ASCII formaataa importeet iekshaa jebko. Un ja iepatiikas, tad jau var arii nopirkt.
Baran, , 27.11.2004 18:41
jā tas ashi indikators ir labs , pat uz meta trader labi strādā un nevajag to ami brokeru
Pavljiks, 28.11.2004 11:38
Baran, kur un kaa tu metatreiderii uzliec to Ashi??? Nevaru atrast...
FX Guy, 28.11.2004 12:26
MT3 indikators ir te:
http://www.forexinformer.narod.ru/index.html#down

MT4 indikators ir te:
http://www.metaquotes.ru/catalogue/indicators
FX Guy, 28.11.2004 12:33
Info apdeits par AmiBroker.
Uzjautaaju TechSupport, un man pastaastiija taa: Standard versija neljauj real time TICK grafikus, bet ljauj visu, saakot no minuutes uz augshu. Mazakie MT grafiki tieshi ir minuushu grafiki, taa ka viss notiek, ja gribas datus no MetaTrader. Ir miinuss - jebkuraa gadiijumaa ar DDE nebuus Backfill funkcijas (laadee tikai tekosho signaalu, bet ne History, kuru jaaimportee manuaali, bet to vajag izdariit tikai 1x).
Instrukcija:
http://www.amibroker.com/dde.html
Baran, 28.11.2004 18:43
FX Guy ļoti interesanti, līdz šim indikatorus vispār neizmantoju,skatījos uz pliku chartu bet pēc šī raksta izlasīšanas sapratu cik svarīgi ir tos izmantot ,
Pavljiks, 29.11.2004 07:50
Baran. Kaa un kur metatreiderii tu dabon to Ashi?
FX Guy, 29.11.2004 09:13
To Pavljiks
Paskaties augstaak, uzrakstiiju linkus, kur var novilkt tos indikatorus.
Pavljiks, 29.11.2004 09:16
Aha. Fx Gut, Paldies. Metiishos iekshaa peetiit. Barans saka, ka metatreideri ari var uzlikt - vai tas ir tas pats, jeb tu kautko mineei, ka metatreideris nemainot kautkadus tur parametrus?
Pavljiks, 29.11.2004 09:16
un es nemaz nezinu, kur metatreideri var uzlikt to AShi.
FX Guy, 29.11.2004 09:21
Vienkaarshi pievieno kaa jebkuru citu indikatoru. Kaads tev ir MetaTreideris - 3 vai jaunais 4?
Atpakaļ pie raksta
Iepriekšējie ]  1-20  21-40  41-46  [ Nākamie ]
Komentāri
Vārds: E-pasts:
Jau saņemtas 46 atsauksmes

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV